Aktywne Wpisy

Melkovva_ +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
#wybory
@lunaexoriens: Sikorski jest merytorycznie lepszy od Trzaskowskiego, ale wzbudza większą niechęć. Przewaga mogła by być jeszcze większa.
@lunaexoriens: wystawienie Sikorskiego byłoby niezgodne z całą filozofią PO i jestem w stanie to udowodnić jeśli odpowiesz na kilka prostych pytań. Jesteś gotowy na to?
niezdecydowanych, którym imponuje nawrocki bo się bić potrafi, Sikorski do rusków strzelał, także w walce o taki chłopski elektorat bylby na plus. A Rafałek jedynie mógł opowiadaćw 5 językach, co on na salonach iza granicą nie robił