@WujStefan: Dość duża liczba moich znajomych, którzy polityką się średnio interesują, ale jak zobaczyli agitację wyborczą tych dwóch dżentelmenów z komisji wyborczej z koralami na szyi zdecydowali się pójść i zagłosować przeciwko trzaskowskiemu.
Ludzie mają swoją dumę i często, nawet przekornie, głosują przeciw...
@WujStefan: no dokładnie. Choć nie ma takiej opcji na karcie do głosowania. Ale oni głosują przeciw. Tak jak lewactwo, ma macicę i pochwę, ale nie czuje się kobietą. To jest ten sam rodzaj wypaczenia, tylko zwrot jest inny.
@WujStefan: moja tezę natomiast potwierdził wynik wyborów. Ziobro zdziwienia
Ja tam sobie poradzę, mam wykształcenie, świat stoi przed mną otworem. Wy będziecie musieli się teraz kisić z tym pato kibolem którego sami sobie wybraliście.
@queen-of-the-starry-skies: uuuu... serio? Co tam... socjologia, politologia? na UW? ;-) A tak serio... dalej brniesz - próbujesz wykazać swoją wyższość chwaląc się wykształceniem. Słabe... Dalsza rozmowa mija się z celem.
@WujStefan dokładnie. Ta pogarda i pseudo intelektualizm bijący z co drugiej wypowiedzi zwolenników bążura zadecydowała. Niestety, ale przy wyniku 51% te 49% głosujących na drugiego nie zniknie z powierzchni ziemi następnego dnia po wyborach. To dalej będą twoi sąsiedzi, koledzy z pracy, rodacy i trzeba z nimi żyć i się dogadywać. Nie wystarczy ich określić jako gorszych bo krzyżyk w innym miejscu stawiają i elo. A już pomijam fakt stawiania znaku
@queen-of-the-starry-skies: Nie musiał. Był na wyborach. Żeby ten świat który stoi przed tobą otworem, nie okazał się światem który stoi przed tobą nie tym otworem co trzeba. Łatwo jest być pysznym za młodu, a rzeczywistość robi swoje.
@WujStefan: Czynsz podniosę swoim wszystkim zwolennikom gangusa, przecież wyzysk nie będzie im przeszkadzać prawda? Ja sobie poradzę, z was będę się tylko śmiać xD teraz czekamy na kataster XDDDDD
@Nushid: Co ty gadasz za głupoty człowieku? Teraz chcesz gadać o empatii i dogadywaniu się? Po tym jak przez ostatnie pół roku pisowcy nazywali wszystkich swoich przeciwników (i nawet konfowych sojuszników po Mentzenowym piwku) zdrajcami?
Przestań pisać puste farmazony. My wiemy skąd wy jesteście. I wiemy że przy pierwszej okazji będziecie pluć jadem bo taką polityką żyjecie.
@WujStefan: no dokładnie. Choć nie ma takiej opcji na karcie do głosowania. Ale oni głosują przeciw. Tak jak lewactwo, ma macicę i pochwę, ale nie czuje się kobietą. To jest ten sam rodzaj wypaczenia, tylko zwrot jest inny.
Ja tam sobie poradzę, mam wykształcenie, świat stoi przed mną otworem. Wy będziecie musieli się teraz kisić z tym pato kibolem którego sami sobie wybraliście.
Odmrożę sobie nogę i zrobię mamie na złość
@queen-of-the-starry-skies: uuuu... serio? Co tam... socjologia, politologia? na UW? ;-)
A tak serio... dalej brniesz - próbujesz wykazać swoją wyższość chwaląc się wykształceniem. Słabe...
Dalsza rozmowa mija się z celem.
A już pomijam fakt stawiania znaku
po prostu znalazło się 400k więcej ludzi którzy wolą kibola, nie ma tu żadnej większej ideologii
źródło: obraz
Pobierz@WujStefan: Jak myślisz jaki będzie efekt tego przy wyborach w drugiej turze? Jesteś tym samym przed czym się wzbraniasz
Przestań pisać puste farmazony. My wiemy skąd wy jesteście. I wiemy że przy pierwszej okazji będziecie pluć jadem bo taką polityką żyjecie.
@WujStefan: No sorry, ale na czym polegało to budowanie wygranej pisu?
Bążur? Dupiarz? Fur Deutchland? Tęczowy Rafałek?
Rzeczywiście, zero pogardy
No bo jak to plebs może chcieć nadania podmiotowości my wiemy lepiej xD