Parę minut przeglądania wypoku i znowu widać, że elityzm i fałszywe przekonanie uprzywilejowania moralnego ma się dobrze. Musicie następnym razem jeszcze bardziej podkręcić nienawiść do innych i wyjść na zadufanych dupków przeżartych wojenką polityczno-moralną, tym razem się uda. Przez takich idiotów ludzie głosują na przekór. Elo #wybory #polityka
@let_it_be: dałem screeny z tego co widziałem przez pare minut, nie wybierałem pasujacych pod tezę, chyba nie zaprzeczysz że więcej elityzmu jest tutaj od strony elektoratu KO niż na odwrót
Parę minut przeglądania wypoku i znowu widać, że elityzm i fałszywe przekonanie uprzywilejowania moralnego ma się dobrze. Musicie następnym razem jeszcze bardziej podkręcić nienawiść do innych i wyjść na zadufanych dupków przeżartych wojenką polityczno-moralną, tym razem się uda.
@stefan8800: Piszesz tak, jakby matoły wybrały miażdżącą różnicą głosów a nie 0,15% xD
18% elektoratu konfederacji głosowało za Trzaskiem, można tylko się domyslać ile więcej by głosowało gdyby w mediach i tutaj nie byli uznawani za ruskich agentów i podludzi
@stefan8800: a sądzisz, że nazwanie głupim kogoś kto po 8 latach rządów PiS i wystawieniu takiego typa na kandydata na prezydenta dalej głosuje na nich to przejaw elitaryzmu, czy stwierdzenie faktu? Czy jakby podejść do nich i powiedzieć, że są ładni, mądrzy i uśmiechnięci to by zmienili zdanie? O, naiwnyś. ¯\(ツ)/¯
@let_it_be: Przecież Ko wygrało wybory półtora roku temu, myślisz że pis nagle zyskał betonowego elektoratu z d--y? Musiało też na Nawrota głosować część ludzi którzy głosowali na KO i są rozczarowani
@stefan8800: i dlatego ludzie pozwolili PiS mieć monopol na władzę przez 8 lat, a od KO odwrócili się po 1,5 roku rządzenia z Dudą? Myślę, że PiS nie ma betonowego elektoratu, ale wziął go od Mentzena, no nic. Pozostaje czekać na tańszy prąd, na brak nowych podatków, itd.
#wybory #polityka
źródło: xD
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: temp_file3463594055057022261
Pobierz@stefan8800: Piszesz tak, jakby matoły wybrały miażdżącą różnicą głosów a nie 0,15% xD
Czy jakby podejść do nich i powiedzieć, że są ładni, mądrzy i uśmiechnięci to by zmienili zdanie? O, naiwnyś. ¯\(ツ)/¯
Myślę, że PiS nie ma betonowego elektoratu, ale wziął go od Mentzena, no nic. Pozostaje czekać na tańszy prąd, na brak nowych podatków, itd.