Aktywne Wpisy

jedz_se +1677
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania

źródło: wyrok
Pobierz

FajnyTypek +520
Biedna p--------a piechota
#limanowa
#limanowa

źródło: f08bdaa0897d4046d90acdaeb174d6421c7028550d3964cdc43d025fc849e542,w800
Pobierz
źródło: images
Pobierz@future_taylor:
Trzaskowski przegrał mając po swojej stronie TVN i TVP, do tego jeszcze nielegalne kampanie zza granicy, ewidentnie wina tego że działały Telewizja Republika i Kanał Zero, jak je się zamknie to dopiero wtedy będzie demokratycznie i pluralistycznie xD
Xd sam Stanowski mowil żeby na niego nie głosować A jego widzowie to wyborcy pisu i konferencji i brauna. Nie mówiąc już że głosujący na stano to nikły procent xd
Nie powinno się liczyć przepływów w tym przypadku tylko wpływ na mobilizację/demobilizacje wyborców jednej i drugiej strony
@Eremites: Dobrze, to są twoje urojenia. Ja mówię co podawały największe, konkurencyjne stacje telewizyjne w sondażach.
I co z tego, że KANAL ZERO istnieje?
Przynajmniej nie jest dotowane z publicznych pieniędzy jak aktualnie TVP i szmatławce pokroju Onet, Wyborczej itd bo po wygranej w 2023 r dostali dobrego kopa finansowego ale o tym się nie mówii, tylko Stanowski to a Stanowski tamto.
Do Choroszczy wypad.
tak samo Giertych, jak napisał przed chwilą x.com, wszyscy winni, tylko nie on, on na pewno dobrą prognozę
jeżeli waszą odpowiedzią będzie większa nienawiść w stosunku do Stanowskiego i cementowanie podziałów,
to praktycznie PiS z Konfederacją mają większą konstytucyjną
@Rabe2137: Teraz poprosimy o jakieś rzetelniejsze źródło niż własne fantasmagorie.