Wpis z mikrobloga

Polacy to ameby umysłowe, kurskie i rachonie zrobią wam jeszcze większą sieczkę w głowach.
Będziecie pracować na majątki takich kreatur jak morawieckie, obajtki.
Będziecie płacić na prywatną ochronę Kaczyńskiego przez setki radiowozów pod jego domem.
W tak trudnych czasach wybrać debila bez własnego zdania na prezydenta to trzeba mieć gąbkę w głowie zamiast mózgu.
Wasz prezydent wyciągnięty z d--y będzie obrażał polskich generałów którzy powiedzą że wyciskają na ławeczce więcej niż on.
Rolnicy chętnie biorący pieniążki z unii europejskiej mam nadzieję że najbardziej zostaną przyciśnięci. Zamiast pogłębiać współpracę z Unia to będziecie wciągnięci we wschodnie lapska. Dopiero będzie kwik.
Za 2 lata będziecie mieli partię która ściągała do Polski największą ilość migrantów więc możecie szykować anusy, bo tak się tego baliście najbardziej.
Cieszę się że od dawna nie mieszkam w Polsce.

#wybory #bekazpisu #polityka #sejm
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@masiakla: tak, bo to upadek jakichkolwiek wartości. Można oszukiwać ludzi, sprowadzać prostytutki a wy z jęzorem na wierzchu lecicie głosować. Nie bez powodu ludzie najbardziej podatni na manipulacje za pomocą tiktokow wybrali najlepszego kandydata dla was.
Mnie to na szczęście nie dotyczy
  • Odpowiedz
@majFriend: biorąć pod uwagę wiek wyborców to sporo nie ma pojęcia co to tiktok. ja aż tak stary nie jestem, ale nie używam tiktoka. było coś w ogóle na tiktoku? bo ja słyszałem o jakiś kampaniach na facebooku, prowadzonych przez ludzi po.
  • Odpowiedz
@masiakla: Ale akurat z tym imigrantami ma rację, PiS ich najwięcej wpuścił, dał lewe wizy, Karol będzie to kontynuować,oczywiście typowe dla PiS, powiedzą że to wina Tuska i ue, chłopski rozum nie potrzebuje faktów
  • Odpowiedz
@masiakla: Takie same komentarze widziałam po wygranej PiS w 2015. A potem mieliście pikachuface.jpg, bo inflacje w------o w góre, a potem zaczął się covidowy zamordyzm. No ale spoko, ważne że lewaków d--a boli, nie? xD
  • Odpowiedz
@FrauWolf: dla mnie zawsze ważne jak lewaków d--a boli, bo lubuję się zarzucać mnie to. nie brałem udziału w wyborach od 2006 do prezydenckich 2020, więc nie do mnie te zarzuty.
  • Odpowiedz