Aktywne Wpisy

dan-ok +815
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #

źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierzkoleżanka robi sobie tatuaże teraz w różnhych miejscach i ma chłopaka, który uważa to za paskudztwo jednak ona powiedziała, że to jej ciało i ma gdzieś jego zdanie i będzie sobie robiła co chciała. Co myślicie o takiej kobiecie, czy taki związek jest poważny czy zależy jej na partnerze jeśli tego z nim nie konsultuje? #tatuaze #rozowepaski #zwiazki
Coś co pozwoli wygodnie edytować filmiki, czasem może uruchomić jakąś gierkę chociaż to jest raczej raz na rok więc bez musu.
#minipc #pc #desktop #edycjafilmow #video #dji #gopro
https://www.google.com/search?q=h265+encoding+hardware+support+cpu
Jakiś laptop z nowszą nVidią?
To na prawdę jakoś super pomaga ten kodek?
laptopa własnie nie chcę.. mam huawei matebook, przenośny, do mikro pracy online, filmów, podróży.
A laptopy do pracy to są gamingowe 'gówna', obrzydliwe, wielkie krowy gzie w zasadzie jest to problem na biurku tylko :D no i fest drogie są, przy
Wiem tyle, że przy nagrywaniu przy niskim bitrate, osiągasz lepsze wyniki, bo w krótkim czasie przetworzy ci wideo sprawniej. Przy streamingu NVENC szczególnie się przydaje. Ale przy eksporcie wideo w programach, czas rzeczywisty się nie liczy 🤔
QSV jest od Intela, VCE od AMD.
Jeszcze są "MAC Mini" od Apple z procesorem M4. Znacznie lepsza kultura pracy.
https://www.reddit.com/r/handbrake/s/5w5oI2a5c7
Z drugiego z góry komentarza wynika, że lepiej nie stosować tych kodowań, NVENC/QSV/VCE w ogóle.
To w takim razie, i taki AMD byłby wystarczający. Tu przynajmniej coś pogra. Grafika zintegrowana 780M jest podobnie wydajna co nVidia GTX 1650 w laptopach, a pobiera ponad 3x mniej