@Gitano: Na co komu moje raczej niezbyt szczere gratulacje? Nie jestem ani hipokrytą, ani politykiem. Poza tym, na mirko widziałem wiele głosów, szczególnie od Konfederatów "lewaki to nie jest tak, że my głosujemy na Nawrockiego, tylko przeciw Trzaskowskiemu, nie jesteśmy wyborcami Karola". Więc się trochę tu gubię.
@Suchutkowy: słowo się rzekło, to raz - a dwa przyda mi się detoks od tego miejsca.
Nie dajcie sobie wmówić, że to wasza wina, że pluliście jadem i się wywyższaliście. Prawda jest taka, że czegokolwiek byśmy nie robili i mówili, to i tak dla drugiej strony będziemy pedałami, lewakami, niemcami, niepolakami, tęczowymi, fajnopolakami i mnóstwem innych epitetów, który tu padały. "Prawacy" (piszę to w cudzysłowiu bo zaiste prawdziwej prawicy w Polsce mamy mało) myślą, że to tylko oni mają prawo do ferowania takimi epitetami, a
@dumblecunt: pocieszę Cię przewrotnie - zawsze wkurzało mnie to że „to stare baby wybierają i nie zobaczą konsekwencji swoich wyborów”. To teraz „zmianę” wybrali młodzi 19-39. Zmianę prezydenta pisu od 10 lat na prezydenta pisu tylko kibola. I teraz do władzy wróci partia której zawdzięczamy rekordowo niski przyrost naturalny oraz rozkradanie funduszu rezerwy demograficznej.
Jeszcze za braunem wesoły tłum z tik toka niech wyjdzie z UE. Będzie miał swoją zmianę
@dumblecunt: z doswiadczenia wiem, ze dla tych co glosuja na pis musi byc wrog, dla nich zycie sie dzieje i albo dzieje sie dobrze albo zle. Jesli zle to jest zawsze czyjas wina, nigdy ich. Potem sie zala, ze glosowali na PiS bo sa wysmiewani przez innych, a nawet jakby cisza wyborcza trwala rok to I tak glosowali by na PiS. Zero inicjatywy do zmiany - bogactwo dla pisowca bierze
@dumblecunt Dzięki że to napisałeś, jest mi autentycznie lepiej. Chcieli to mają, ja przeczuwając co się będzie dziać postaram się zabezpieczyć jak potrafię. Do zobaczenia gdzieśtam.
@Szalom: jestem (byłem) wyborcą Razem. Zerkniesz sobie na statystyki przepływów i niegłosujących z tych partii, to ci się zgoła nieco inny obraz stworzy.
@Radi0aktywna: najwyraźniej długo, rozmowa z helpdeskiem wykopowym to zgoła większy trud, niż staranie się przekonać wyborców Nawrockiego o opamiętanie. Jeśli mi się nie uda do 21.37 to podejmę wszelkie kroki, by dostać bana.
@Suchutkowy: słowo się rzekło, to raz - a dwa przyda mi się detoks od tego miejsca.
Jeszcze za braunem wesoły tłum z tik toka niech wyjdzie z UE. Będzie miał swoją zmianę
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: temp_file6616825983035485734
Pobierz