Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@variat: mam trochę podobnie. Do wyborów parlamentarnych to może nie być takie złe, bo przynajmniej będą się nawzajem blokować. Lepsze to, niż np. ciągłe zmiany dla samych zmian z czasów pis.

Ale fakt faktem, że wg mnie powinien wystarczyć ten snus (zakładając, że to był snus, ja mam takie 40-40 pewności co do tego), żeby ktokolwiek - a co dopiero kandydat na prezydenta - musiał zniknąć z życia publicznego.
  • Odpowiedz
serio wolicie bandziora z konkretną przeszłością, który coś ćpa na wizji, od tęczowego, uśmiechniętego lewaka?

@variat: zdziwiony_pikaczu.jpg

Może czas przestać wystawiać tęczowych uśmiechniętych lewaków? Mówię to jako wyborca Zandberga.
  • Odpowiedz
Wy serio wolicie bandziora z konkretną przeszłością, który coś ćpa na wizji, od tęczowego, uśmiechniętego lewaka?

@variat: Serio. Po tysiąckroć nawet. Lewactwo to najgorsze co może być. Zaczyna się od uśmiechów, a kończy na wrzucaniu ludzi do dołów z wapnem. Więc niech sobie Karolek ćpa, kradnie i uprawia bandyterkę ile wlezie dopóki tylko blokuje to parszywe lewactwo.
  • Odpowiedz
Ale fakt faktem, że wg mnie powinien wystarczyć ten snus (zakładając, że to był snus, ja mam takie 40-40 pewności co do tego), żeby ktokolwiek - a co dopiero kandydat na prezydenta - musiał zniknąć z życia publicznego.

@sasik520: A niby dlaczego? Jaki to ma wpływ na twoje życie? Żaden przecież. Uważam, że ludzie, którzy się kierują takimi głupotami są niespełna rozumu i powinni mieć odebrane prawo wyborcze.
  • Odpowiedz
A niby dlaczego? Jaki to ma wpływ na twoje życie? Żaden przecież. Uważam, że ludzie, którzy się kierują takimi głupotami są niespełna rozumu i powinni mieć odebrane prawo wyborcze.

@Jah00: może od razu takich krzyżować?

Mnie to rozwala umysł, że można w ogóle negować, że takie zachowanie po prostu nie przystoi osobie, która ma pełnić najważniejszą funkcję reprezentacyjną w
  • Odpowiedz