Aktywne Wpisy

maikeleleq +32

Krupier +32
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

źródło: IMG_1037
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tobie się uleje trochę mocniej, to przejrzą ci wpisy na 6 lat wstecz żeby coś znaleźć, zupełnie jak z szukaniem w życiorysach polityków, że 10 lat temu nie powiedział dzień dobry na korytarzu sejmowym a powinien.
a co lepsze to twój prezydent i będziesz musiało się stosować do jego decyzji XD
@myidioci: Ale Donek ich podobno nie pcha przez Sejm, a to są złe ustawy jak jednak pcha, zdecyduj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo poważna analiza.
@PomieszanyNarrator: wszyscy oddychali Z ulga be obrażania. Dzicz się zaczęła po late polach z drugiej strony co oczywiście miało odzew