Aktywne Wpisy
jacekparowka +63
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy

źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz
Wontensso +85
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu

źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
@misiopysio: Skoro ten dziadzio jest przestępcą seksualnym, to mi go nie szkoda.
Mamy domniemanie niewinności. ABW go prześwietlało dwukrotnie za rządów Tuska i nic nie znalazło. Nawet on sam nigdy nie nazwał go przestępcą.
Błędem było zbyt małe obrażanie wieśniaków.
Trzeba zrobić to co druga strona, odpalić propagandę jak w republice i kanale zero, walić po drugiej stronie i obserwować czy równo puchnie.
Nie mogę się doczekać aż w końcu wyborcy PiS odczują sami na sobie radykalizowanie się drugiej strony tak samo jak oni teraz.
@doveo: wiadomka, każdy kto stanie na drodze władzy ludowej to przestępca. Mentzen co poszedł na p--o z Sikorskim to już zahaczał o zdrajcę narodu XD
G---o prawda, właśnie, że znalazło, ale góra zdecydowała zignorować negatywną rekomendację na polecenie polityczne. Za to typ co wydał tą rekomendację o-----ł Leppera.
@dzyndzla: Aby uświadomić Ci, jakiego argumentu używasz. Nie przekierowuję dyskusji, nie będziemy debatować o migrantach, ale argumencie. Możemy również o Twojej hipokryzji bo założę się, że za stosowałeś już na wykopie fakty aby deprecjonować jakąś grupę społeczną xd
Komentarz usunięty przez moderatora
PRL dał w końcu szanse chłopom dać przynajmniej jakie takie szanse na dobre wykształcenie i zawód. Możemy krytykować ten ustrój ale nie odważyła się na ten krok IIRP już nie mówiąc o przedrozbiorowej Polsce. A ty gadasz bzdury że to źle że panszyzna i wyzysk się skończyła.
@doveo: Obowiązuje również w przypadku przyznania się do o------a dziadka na kawalerkę, napieprzaniu się po lasach za barwy wyimaginowanego sportu oraz załatwianie prostytutek? Bo w moim niepatologicznym środowisku to właśnie cechy gangusa xd
@Chrupki_keczupowe: Śmiesz powątpiewać w dokumenty które udostępnił PiS?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wybraliście gangusa do władzy, wy też poniesiecie tego konsekwencje.
Przestępca seksualny to przestępca. Proste. Nie szkoda mi gwałcicieli.
Wyborcy
XXI wiek pokazuje że nie ma czegoś takiego już jak narodowość, liczy się to z jakimi poglądami się utożsamiamy. 51% Polaków uważa że pozostałe 49% jest Niemcami
@Chrupki_keczupowe: Chętnie:
@dzyndzla: Przecież wygrał Nawrocki obrażający po pierwsze urząd na który kandydował, wyborców centrum i lewicy oraz godność człowieczą. Za to najbardziej obrażacie się gdy się wam przypomni, skąd pochodzicie, jakie macie wykształcenie i ile socjali ciągniecie. No bądźmy poważni w dyskusji