Wpis z mikrobloga

czyli o----------c miasto oraz dziadka na mieszkanie tak naprawdę zrobił dobrze?

@misiopysio: Skoro ten dziadzio jest przestępcą seksualnym, to mi go nie szkoda.

Masa dopóki nie zapadł wyrok też nie był gangusem?

Mamy domniemanie niewinności. ABW go prześwietlało dwukrotnie za rządów Tuska i nic nie znalazło. Nawet on sam nigdy nie nazwał go przestępcą.
  • Odpowiedz
@dzyndzla:

Błędem było zbyt małe obrażanie wieśniaków.

Trzeba zrobić to co druga strona, odpalić propagandę jak w republice i kanale zero, walić po drugiej stronie i obserwować czy równo puchnie.

Nie mogę się doczekać aż w końcu wyborcy PiS odczują sami na sobie radykalizowanie się drugiej strony tak samo jak oni teraz.
  • Odpowiedz
@dzyndzla: a co mam udawać że typ z niepełnym wykształceniem podstawowym co na wschodniej granicy boi się że go Niemiec okradnie chociaż za granicą nigdy nie był ani Żyda na oczy nie widział to erudyta i myśliciel? XD
  • Odpowiedz
Skoro ten dziadzio jest przestępcą seksualnym, to mi go nie szkoda.

@doveo: wiadomka, każdy kto stanie na drodze władzy ludowej to przestępca. Mentzen co poszedł na p--o z Sikorskim to już zahaczał o zdrajcę narodu XD

ABW go prześwietlało dwukrotnie za rządów Tuska i nic nie znalazło.

G---o prawda, właśnie, że znalazło, ale góra zdecydowała zignorować negatywną rekomendację na polecenie polityczne. Za to typ co wydał tą rekomendację o-----ł Leppera.
  • Odpowiedz
nie wiem po co, próbujesz przekierować dyskusję w tę stronę.

@dzyndzla: Aby uświadomić Ci, jakiego argumentu używasz. Nie przekierowuję dyskusji, nie będziemy debatować o migrantach, ale argumencie. Możemy również o Twojej hipokryzji bo założę się, że za stosowałeś już na wykopie fakty aby deprecjonować jakąś grupę społeczną xd
  • Odpowiedz
@bartsecond: Co ty p--------z człowieku

PRL dał w końcu szanse chłopom dać przynajmniej jakie takie szanse na dobre wykształcenie i zawód. Możemy krytykować ten ustrój ale nie odważyła się na ten krok IIRP już nie mówiąc o przedrozbiorowej Polsce. A ty gadasz bzdury że to źle że panszyzna i wyzysk się skończyła.
  • Odpowiedz
Mamy domniemanie niewinności.

@doveo: Obowiązuje również w przypadku przyznania się do o------a dziadka na kawalerkę, napieprzaniu się po lasach za barwy wyimaginowanego sportu oraz załatwianie prostytutek? Bo w moim niepatologicznym środowisku to właśnie cechy gangusa xd
  • Odpowiedz
@PanWojny: gdyby był odwrotny wynik to by ludzie pisali: zachodnie gejowskie volksdeutsche sprzedali Polskę. Ale, która strona ma większe argumenty oczerniać drugich? To, że na nowego prezydenta głosowali w większości niewykształceni ludzie ze wschodu to jest fakt. To, że na przegranego głosowali pro gejowscy volksdeutsche to tylko wyimaginowany obraz prawicowych szczujni typu republika (a wcześniej tvp kurskiego) Bo zachód polski ani nie jest proniemiecki ani nie jest progejowski
  • Odpowiedz
  • 0
@misiopysio: moja hipokryzja w dyskusji o przyczynie przerżnięcia wyborów nie ma znaczenia, a tych, jak się wydaje, nie da się wygrać obrażając potencjalnych wyborców.
  • Odpowiedz
@doveo: najlepsze jest to ze tacy jak ty i op nie maja racji. nigdy nie zmieniono myslenia troglodyty glaskajac troglodyte, sa na to badania i setki przykladow historycznych, troglodyta tylko na tym zyskuje, a dzisiaj mikro takie wysrywy plusuje jak szalone. bzdura.
  • Odpowiedz
@dzyndzla Połowa Polaków właśnie ceremonialnie zesrała się na środku salonu, a ty narzekasz na tych, co mówią, że śmierdzi xD

Wybraliście gangusa do władzy, wy też poniesiecie tego konsekwencje.
  • Odpowiedz
wiadomka, każdy kto stanie na drodze władzy ludowej to przestępca.

Przestępca seksualny to przestępca. Proste. Nie szkoda mi gwałcicieli.

Mentzen co poszedł na p--o z Sikorskim to już zahaczał o zdrajcę narodu XD

Wyborcy
  • Odpowiedz
@doveo ja na przykład nie chcę nikogo przekonywać, podzielmy Polskę na A i B, niech B Wschód się odłączy i przyłączy do tej grupy ĆPAĆ. Po co się bijemy, jesteśmy tak spolaryzowani, że dla mnie wsiur to małpa a dla niego ja jestem małpą.

XXI wiek pokazuje że nie ma czegoś takiego już jak narodowość, liczy się to z jakimi poglądami się utożsamiamy. 51% Polaków uważa że pozostałe 49% jest Niemcami
  • Odpowiedz
a tych, jak się wydaje, nie da się wygrać obrażając potencjalnych wyborców.

@dzyndzla: Przecież wygrał Nawrocki obrażający po pierwsze urząd na który kandydował, wyborców centrum i lewicy oraz godność człowieczą. Za to najbardziej obrażacie się gdy się wam przypomni, skąd pochodzicie, jakie macie wykształcenie i ile socjali ciągniecie. No bądźmy poważni w dyskusji
  • Odpowiedz