Aktywne Wpisy

O2O2122 +742
16 lat temu byłem trzeźwy i nigdzie oprócz wyjazdów na wakacje na Węgry z rodzicami nie jeździłem. Dziś widziałem zachód słońca na Kos, a za cztery miesiące minie 17 lat od kiedy piję regularnie p--o. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i odpowie, że też pije regularnie i widziała zachody słońca na wakacjach.
#alkoholizm #heheszki
#alkoholizm #heheszki

źródło: IMG_6260
Pobierz
wfyokyga +27
Dzień dobry

źródło: temp_file1738553455121218557
Pobierz
Ale ta reszta elektoratu która na niego głosowała, to przynajmniej ma jakieś tłumaczenie i procesy myślowe. Oby tylko nie takie, że nie chcieli tęczowego więc wybrali mniejsze zło.
@SystemHalted2_0: I chcesz ich przekonać do swoich racji obrzucając ich łajnem? Niezbyt mądra taktyka jak na inteligentnego niedebila. Małpy się nigdy nie nauczą xD
@SystemHalted2_0: Spójrzmy na pozytywy - Nawrocki przynajmniej nie podpisze tej śmiesznej ustawy o mowie nienawiści.
@GalNonimus: A co da obrzucanie łajnem? Czy tak robią inteligenci?
@dzyndzla: Nie można obrazić faktem. Konfiarze zagłosowali za PiS, najsłabiej wykształceni z małych wiosek zagłosowali za gościem, który o--------ł dziadka na mieszkanie socjalne, ściana wschodnia- największy beneficjent socjali zagłosował za gangusem.
@misiopysio: Ten dziadzio to przestępca seksualny, więc to chyba dobrze?
Rozumiem, że został skazany? Tusk mówił, że nie jest gangusem.
@doveo: czyli o----------c miasto oraz dziadka na mieszkanie tak naprawdę zrobił dobrze?
@doveo: Masa dopóki nie zapadł wyrok też nie był gangusem?
źródło: 1000023426
PobierzWykorzystywanie faktów do deprecjonowania całych grup ludzi doprowadziło do przerżnięcia wyborów... Nie pierwszy
Pokłosiem tego jest nowa głową państwa. Głowa państwa która jest odbiciem społeczeństwa wytrenowanego przez sowiecki but.
@dzyndzla: Pewnikiem to samo napiszesz o czarnych we Francji lub USA?
Mówienie o wykształceniu i miejscu pochodzenia jest nacechowane pogardą? Pewnikiem to samo napiszesz o tych co stoją przy białoruskiej granicy?
@misiopysio: czarni we Francji lub USA nie wybierają w Polsce prezydenta, a tego dotyczyło moje zdanie, które przyciąłeś, żeby posłużyć się zupełnie nietrafioną analogią.
Drugie zdanie, dokładnie ten sam schemat, ci 'zza płota' nie wybierają prezydenta, nie wiem po co,