Aktywne Wpisy
Również bawi Was kiedy niektórzy kierowcy przepuszczają motocyklistów, jakby to był pojazd uprzywilejowany? xD Rozumiem gdzieś tam usunąć się do krawędzi pasa, ale niektórzy jak tylko zobaczą motocykl w lusterku to gdyby był przy drodze rów, to by do niego wjechali XDD
#samochody #motocykle #polskiedrogi
#samochody #motocykle #polskiedrogi

bylembordo +3
Robie sobie wieczorny przeglad #gielda - w portfelu mam z 30 spolek z inwestycjami od ponad 10k per spolka do min 1000zl, ostatni jakis minister wrzucsl podobna tasme spolek i strasznie go zhejtowali. Dlaczego zdysersyfikowane portfele sa zle a nagle etfy (ktore sa tym samym) dobre?
1. Mamy 51% ludzi z niezbyt wosoką inteligencją, którzy uznali, że kibol jest lepszym prezydentem niż wykształcony i doświadczony Trzaskowski
2. Ludzie głosujący za Batyrem głosowali przeciwko Trzaskowskiemu, który poza poglądami nie miał większych afer na końcie
3. Wyniki pokazał, że wystarczy obiecać byle guano i można kraść ile wlezie.
#wybory #polityka
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31978026,kazdy-byle-nie-z-warszawy-jak-niechec-do-elit-zmienia-polityke.html
Nie, wystarczy nie być tęczowym Rafałkiem. Trzeba być uber przegrywem, żeby przegrać z kimś takim jak Batyr.
ludzie sa w tym kraju glupi i tyle, kilku youtuberow oplacanych za orlenowskie pieniadze ksztaltuje tu scene polityczna, bo ludzie nie potrafia dostrzec klamstwa czy manipulacji.
wygrywa podstawowe wyksztalcenie i to nie pierwszy raz, ludzie z podstawowym wyksztalceniem tworza rzady i tyle i nie ma co tu dorabiac teorii
@henk__: Trzeba być przegrywem, żeby głosować na Batyra. Nawrocki nie jest niczemu winny. Pis mógłby małpę wystawić, a by ludzie zagłosowali na nią.
@Wojas999: Racja. Należy obiecać byle coś i zrealizować, kradną przy tym ile się da
@_mnemonick_: Dlatego trzeba ustawić system tak by tego nie robili.
@UnikalnyLogin: Wszystko rozumiem.
@NaczelnyWoody: Mówiłem o pisie.
Zapomniałem dodać tego punktu, bo Batyr miał 100% kampanię anty-PO, a jakoś prawa strona nie ma do niego pretensji o polaryzację. Łyknęła wszystko jak
Polecam olac cieplym moczem, nie liczyc na nic i zajac sie swoim zyciem, bo polityke bedzie ukladala propaganda w polaczeniu z ai, co jest nieprzewidywalne kompletnie
zacznij zyc swoim zyciem i to olej miras, a najlepiej jak masz troche oleju, to zamieszkaj sobie w cieplych krajach i jedz swieze owocki
@darek-kacper: Może jesteś przyzwyczajony do łykania propagandy, ale większość wyborców Trzaska głosowała na niego z braku alternatywy.
Kibol na prezydenta to nie jest opcja
Tak, mógłby wystawić małpę, a ta i tak wygrałaby z tęczowym Rafałkiem.
@_mnemonick_: Spokojna głowa. Z tym nie mam problemu. Po prostu mi smutno, że myślałem, że bycie patriotą jest czymś pożytecznym i że tworzymi fajną społecznośc jako naród.
Od dzisiaj nie jestem patriotą. Moja pogarda dla Trzaska została przebita przez pogardę dla ludzi, którzy wybrali kibola na
Politycy robia to dla swoich interesow finansowych , propagandzisci takze, a ja ten jelen przekonuje ludzi, bo chcialbym, zeby ten kraj byl troche normalniejszy, ale mam juz wywalone
@henk__: Supcio
@_mnemonick_: To są wybory na prezydenta nie partię. Trzaskowski ze swoim podejściem co to nie on i Warszawka tylko znięchęcał wyborców do siebie. Platforma miałaby większe szanse na wygraną, gdyby wystartował jednak Sikorski.