Wpis z mikrobloga

Podsumowując co sie stało:
1. Mamy 51% ludzi z niezbyt wosoką inteligencją, którzy uznali, że kibol jest lepszym prezydentem niż wykształcony i doświadczony Trzaskowski
2. Ludzie głosujący za Batyrem głosowali przeciwko Trzaskowskiemu, który poza poglądami nie miał większych afer na końcie
3. Wyniki pokazał, że wystarczy obiecać byle guano i można kraść ile wlezie.

#wybory #polityka
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UnikalnyLogin: dlatego zaglosowali za pionkiem kaczynskiego, ktory tez nalezy do elit warszawskich.
ludzie sa w tym kraju glupi i tyle, kilku youtuberow oplacanych za orlenowskie pieniadze ksztaltuje tu scene polityczna, bo ludzie nie potrafia dostrzec klamstwa czy manipulacji.

wygrywa podstawowe wyksztalcenie i to nie pierwszy raz, ludzie z podstawowym wyksztalceniem tworza rzady i tyle i nie ma co tu dorabiac teorii
  • Odpowiedz
  • 0
Nie, wystarczy nie być tęczowym Rafałkiem. Trzeba być uber przegrywem, żeby przegrać z kimś takim jak Batyr.

@henk__: Trzeba być przegrywem, żeby głosować na Batyra. Nawrocki nie jest niczemu winny. Pis mógłby małpę wystawić, a by ludzie zagłosowali na nią.
  • Odpowiedz
  • 0
wygrywa podstawowe wyksztalcenie i to nie pierwszy raz, ludzie z podstawowym wyksztalceniem tworza rzady i tyle i nie ma co tu dorabiac teorii

@_mnemonick_: Dlatego trzeba ustawić system tak by tego nie robili.
  • Odpowiedz
@cwlmod: to prawda jest jeszcze gorzej, ci co myślą i stawiają się w grupie inteligentów głosowali na Rafała i najśmieszniejsze lub najtragiczniejsze jest to że ślepo wierzyli w jego kłamstwa. Jednak coś nie tak z tą inteligencją
  • Odpowiedz
  • 1
Batyr nawet niczego tak konkretnego nie obiecywał poza podpisaniem jakiegoś świstka u Mentzena, które wyborcy i tak mają w dupie xD

@NaczelnyWoody: Mówiłem o pisie.

Zapomniałem dodać tego punktu, bo Batyr miał 100% kampanię anty-PO, a jakoś prawa strona nie ma do niego pretensji o polaryzację. Łyknęła wszystko jak
  • Odpowiedz
@cwlmod: wybory wygrywa sie teraz yt i tik-tokami.
Polecam olac cieplym moczem, nie liczyc na nic i zajac sie swoim zyciem, bo polityke bedzie ukladala propaganda w polaczeniu z ai, co jest nieprzewidywalne kompletnie
zacznij zyc swoim zyciem i to olej miras, a najlepiej jak masz troche oleju, to zamieszkaj sobie w cieplych krajach i jedz swieze owocki
  • Odpowiedz
  • 2
ślepo wierzyli w jego kłamstwa. Jednak coś nie tak z tą inteligencją

@darek-kacper: Może jesteś przyzwyczajony do łykania propagandy, ale większość wyborców Trzaska głosowała na niego z braku alternatywy.

Kibol na prezydenta to nie jest opcja
  • Odpowiedz
  • 1
zacznij zyc swoim zyciem i to olej miras, a najlepiej jak masz troche oleju, to zamieszkaj sobie w cieplych krajach i jedz swieze owocki

@_mnemonick_: Spokojna głowa. Z tym nie mam problemu. Po prostu mi smutno, że myślałem, że bycie patriotą jest czymś pożytecznym i że tworzymi fajną społecznośc jako naród.

Od dzisiaj nie jestem patriotą. Moja pogarda dla Trzaska została przebita przez pogardę dla ludzi, którzy wybrali kibola na
  • Odpowiedz
@cwlmod: dokladnie zaczynam miec takie same podejscie.
Politycy robia to dla swoich interesow finansowych , propagandzisci takze, a ja ten jelen przekonuje ludzi, bo chcialbym, zeby ten kraj byl troche normalniejszy, ale mam juz wywalone
  • Odpowiedz
dlatego zaglosowali za pionkiem kaczynskiego, ktory tez nalezy do elit warszawskich.

@_mnemonick_: To są wybory na prezydenta nie partię. Trzaskowski ze swoim podejściem co to nie on i Warszawka tylko znięchęcał wyborców do siebie. Platforma miałaby większe szanse na wygraną, gdyby wystartował jednak Sikorski.
  • Odpowiedz