Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +663
Ciekawostka. Ostatni oficjalny wpis od wykopu jest... wygenerowany przez AI
1. Po czym to poznać? Emotikony używane na początku każdego akapitu: 🔄 🗂 🕵️♂️ 🔍
2. Używanie "długich myślników" czyli EM DASH – normalny użytkownik komputera nie ma myślnika pod ręką więc używa minusa - jako zastępczego myślnika
3. "oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych" nie brzmi jak naturalnie zdanie w języku polskim
4. Mamy zestaw unikatowych wykopowych lenny face ( ͡° ͜ʖ ͡
1. Po czym to poznać? Emotikony używane na początku każdego akapitu: 🔄 🗂 🕵️♂️ 🔍
2. Używanie "długich myślników" czyli EM DASH – normalny użytkownik komputera nie ma myślnika pod ręką więc używa minusa - jako zastępczego myślnika
3. "oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych" nie brzmi jak naturalnie zdanie w języku polskim
4. Mamy zestaw unikatowych wykopowych lenny face ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-30 145008
Pobierz
Foxing 0
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja

I cóż, znowu idzie czas prawackiego kłamstwa, złodziejstwa i obłudy, przykrytej płaszczykiem chrześcijaństwa. Żeby była jasność - nie mam nic przeciwko prawicy jako takiej, ale ta w Polsce jest zepsuta do szpiku kości, chora na oszustwa, kłamstwo i głupotę.
Żadne wybory w moim życiu mnie tak nie załamały jak te. Odechciewa się funkcjonować w tym kraju. Postawa i osoba jednego z kandydatów, która jest mi zupełnie obca, dla większości Polaków jest materiałem prezydenckim... Czeka nas marny czas, znowu izolacjonizm i degradacja Polski zagranicą. Każdy dyplomata będzie znał przeszłość Nawrockiego i wiedział, jacy Polacy są tępi, że kogoś takiego wybierają na głowę Państwa. Kurtyna, najlepiej odciąć się od polityki, zapomnieć o niej, bo w tym kraju nie warto się starać ani angażować. Będzie plucie na twarz, ale dla narodu to tylko deszcz...
#polityka #wybory #bekazpisu
Dlatego was tak bardzo dziwi ze młodzi ludzie zagłosowali przeciwko zakłamanym mediom, medialnej nagonce i robieniu z nich idiotów którzy nie potrafią w 5 minut zweryfikować Onetowego spina? Okazało się że potrafią.
Chyba martwić się powinniście tak dużym wynikiem ludzi z mentalnością "po trupach do celu" którzy zrobili wszystko co mogli od zalewania mediów fejkami przez propagandę nienawiści po nielegalne kampanie (też pełne nienawiści) a nie tym
Troche to ogolny swiatowy trend Trumpowy, troche to rozczarowanie pomyslami skrajnej lewicy UE (imigracja, lgbt, ekologia). Nie bierzmy tego personalnie Rafal vs Karol. Narod chcial tak i koniec, demokracja.
Mi osobiscie latwiej by bylo zaakceptowac porazke Trzaskowskiego gdyby po przeciwnej stronie byl jakis czlowiek na poziomie. A Nawrocki niestety
@WaveCreator: wartości lewej strony i globalistów, jakby społeczeństwo było konserwatywne to by tak nie było ( ͡
Komentarz usunięty przez autora