Wpis z mikrobloga

• 1
@piemessiah: ludzie maja dziwną tendencję do patrzenia na literówki, zamiast na treść i argumenty. 🤔
Łatwiej sie ich chwytać niż merytorycznie dyskutować.
Niestety nie myliłem się w ocenie sytuacji.
Za 2 lata i ile nie zdarzy się coś nieprzewidywalnego mamy konfopis u władzy. Lub rząd mniejszościowy PIS przy poparciu Konfy.
Logika obecnych sondaży wyborczych.

Tak dlugo jak PO nie zmieni sposobu działania tak dlugo będzie powtarzać swoje błędy i wyniki
  • Odpowiedz
@konradpra: po prostu widzę literówki i uważam że jeśli komputer/telefon podświetla ci na czerwono jak coś źle napiszesz to nie powinno się tego ignorować. Na treść i argumenty nie patrzę - głosowałem na SZ.P Doktora Karola Nawrockiego i dla mnie liczy się bezwzględna wygrana, władza absolutna oraz polityczne zutylizowanie drugiej strony. POzdrawiam
  • Odpowiedz
@konradpra: no i klasyczny przykład lewoskrętnego hipokryty który komentarz wyżej mówi że ludzie maja dziwną tendencję do patrzenia na literówki a teraz wypomina mi napisanie czegoś co i tak zrozumiał - gadzi mózg. Nie s---------z mi tego pięknego dnia choćbyś nasrał na klawiaturę. Nie obchodzi mnie co się stanie teraz - najważniejsze że rudy lis został odsunięty od władzy absolutnej. Dla mnie to wystarczające zwycięstwo. PS : wiadomo ze konfa
  • Odpowiedz
  • 0
@piemessiah: Gdzie tu patrznie na literówkę? XD
Bawi mnie że ktoś używa określenia Sz. P na taką osobę.
Naucz się merytorycznie dyskutować bez obrażania. Trochę kultury osobistej nie zaszkodzi.

PS: nie ma to jak mniejszościowy rząd który musi żebrać o głosy. A taki scenaraiusz czeka za 2 lata o ile Konfa postanowi go zastosować co jest prawdopodobne. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@konradpra: chuop nie zrozumiał i odebrał to jako atak - może przez to że niewykształcony. Teraz zrozumiałem jednak nieironicznie uważam że Pan Karol Nawrocki jest człowiekiem honorowym i tytuł Szanowny Pan bardzo do niego pasuje i nawet nie pomyślałem że ktoś może mieć inne zdanie. Przepraszam za moją głupotę - mam chorobę afektywną dwubiegunową i poniosły mnie emocję. Życzę udanego dnia!
  • Odpowiedz
  • 1
@piemessiah: Szanuję Urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, ale już nie człowieka który go piastuje i będzie.
Uważam że od dawna nie mamy szczęścia do tego urzędu (po obu stronach spektrum politycznego).
Miłego dnia.

Ps: co do wykształcenia, to uważaj nie wiem kto ma wyższe. A i tak to żadna wskazówka co do osoby, znam doktorów z tytułu a osoby prymitywne z życia. To żadna rekomendacja w polskiej "nauce".( ͡º ͜
  • Odpowiedz