Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +452
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

Salido +244
Minął 23. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-8
Pobierz

Pozdrawiam @krzych0.
Jak widzisz nie myliłem się w ocenie sytuacji.
Zanim będziesz wyzywal innych od trolli zastanów sie czy przez przypadek nie piszą smutnej prawdy...
źródło: Screenshot_20250602_062927
Pobierzźródło: Screenshot_20250602_063620
PobierzŁatwiej sie ich chwytać niż merytorycznie dyskutować.
Niestety nie myliłem się w ocenie sytuacji.
Za 2 lata i ile nie zdarzy się coś nieprzewidywalnego mamy konfopis u władzy. Lub rząd mniejszościowy PIS przy poparciu Konfy.
Logika obecnych sondaży wyborczych.
Tak dlugo jak PO nie zmieni sposobu działania tak dlugo będzie powtarzać swoje błędy i wyniki
Zwłaszcza jak masz angielski software.
"SZ.P"
Bawi mnie że ktoś używa określenia Sz. P na taką osobę.
Naucz się merytorycznie dyskutować bez obrażania. Trochę kultury osobistej nie zaszkodzi.
PS: nie ma to jak mniejszościowy rząd który musi żebrać o głosy. A taki scenaraiusz czeka za 2 lata o ile Konfa postanowi go zastosować co jest prawdopodobne. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Uważam że od dawna nie mamy szczęścia do tego urzędu (po obu stronach spektrum politycznego).
Miłego dnia.
Ps: co do wykształcenia, to uważaj nie wiem kto ma wyższe. A i tak to żadna wskazówka co do osoby, znam doktorów z tytułu a osoby prymitywne z życia. To żadna rekomendacja w polskiej "nauce".( ͡º ͜