Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +112
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
HajlaBalajla +12
Najgorsze jest to, że to nie wcale żadne rolasy, górniki, emeryci oderwani od rzeczywistości wybrali prezydenta. Wybrali go młodzi, pokolenie TikToka i Kanału Zero. To jest ich kompendium wiedzy. Nie SciFun, nie IrytującyHistoryk, nie, lepiej odpalić TikToka, FameMMA, Stanowskiego - dopamina musi być przecież constans uzupełniana.
Natomiast mam nadzieję, iż nadzieje wyborców alfonsa okażą się prawdziwe i nie przechyliliśmy się właśnie na równią pochyłą ku powrotowi PiS i prawdziwemu domknięciu władzy, tak jak jest na Węgrzech. Chociaż mam duże obawy, że skończymy jak 200 lat temu, kiedy to szlachta sarmacka sprzedała Polskę w imię własnych interesów i nie martwiła się o wspólne dobro. Czeka nas dalsze 5 lat wojny polsko polskiej.
A konfiarzom życzę zakończenia ich śmiesznego projektu jak Lepper i Kukiz.
Tak jak mówił Legasow w Czarnobylu HBO
"Każde nasze kłamstwa są długiem zaciągniętym wobec prawdy. Wcześniej czy później ten dług musi być spłacony."
Pytanie - jaka jest cena kłamstw?
#polityka #wybory
I tak, i nie. Cenię sobie irytującego, nawet bardzo, jestem W TYM KONFLIKCIE pro ukraiński, nie jestem antyszczepionkowcem, bardzo "pro atom", Sci-Fun to kmiotek, wolę Naukowy Bełkot, Smartgasm, Centrum Kopernika, Lamżę i co? I to był wybór między dżumą, a cholerą. Ja chcę centrum, którego nie ma. Nauk społecznych, a nie inżynierii, która każe mi nazywać niewidomego osobą z brakiem wzroku, bo tak, od dzisiaj należy mówić, bo inaczej rzekomo