Wpis z mikrobloga

@Zaufajmi_wiemlepiej: Czy te poglądy są z Tobą w pokoju?

Chłop jest totalnie nijaki, w ciemno poparł wszystko co memcen jeszcze nie napisał xD na debatach gadał same populizmy i wyzywał Tuska zamiast skupić się na swoich przeciwnikach xd Opowiedz mi o tych jego poglądach
  • Odpowiedz
@OpowiedzMiCos: Skoro do mnie piszesz, to moze mi opowiesz o tych super poglądach xD Albo o ich istnieniu w ogóle. To zwyczajna ciekawość, a nie żadna p-----------a
  • Odpowiedz
@Rakky: są ze mną w pokoju i jak widać będą również z Toba, bo tak wybrał naród demokratycznymi wyborami:)
Jesteś ignorantem jeśli nie wiesz jakie ma poglądy. Na pewno jest konkretniejszy od człowieka, który swoje prawdziwe poglady musiał ukryć na czas wyborów.
  • Odpowiedz
@Zaufajmi_wiemlepiej: No ale opowiedz mi jakie ma te poglądy. Bo nikt o nich nie słyszał. I nie mów mi o 8 memcena, tylko o jego poglądach. No chyba że akurat ma 8 poglądów i akurat sa takie same jak te od Sławka xD
  • Odpowiedz
@Zaufajmi_wiemlepiej: ma poglądy centrowe, akcentując przywiązanie do wartości europejskich, praworządności i nowoczesnego państwa - niezmiennie od lat

reprezentuje nurt centrowo-liberalny, kładąc nacisk na prawa obywatelskie, świeckość państwa oraz integracje europejską

???
  • Odpowiedz