Aktywne Wpisy

MonazoPL +181

Zwierz33 +4
Gdzie według was którzy korzystacie z uslug barbera/fryzjera męskiego leży granica ceny ? Przy jakiej przestaniecie chodzić ?
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
źródło: 1000_F_205498258_AfQmtyR5kO5llwKd6fWRRxcc4xRUbQcb
Pobierz

![Zatrzymać samotność, odbudować wspólnotę recepta na więcej dzieci [WYWIAD]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8783086a596abfd0a6275b556d035beacf985a630576d392b422608af4fd1727,q80.jpg)

@niebadzogrem: Po samo sobie winne, trzeba było te ustawy przepychać i wtedy faktycznie Duda musiał by to wetować, albo o dziwo podpisywać. A takie czcze gadanie, że my tego nie robimy bo Duda i tak zawetuje przyniosło właśnie takie skutki.
@superkuciapa: Que :D?
@chromypies: Kaliningrad nic nnie znaczy, Białgoruś jewszcze nie jest w 100% rosją a Ukraina może być po przejęciu : P
Rozdawnictwo i doplaty to tez wspolna cecha popisu.
@chromypies: fajna dezinformacja, taka nie za mądra
@niebadzogrem: ten argument mnie r---------a...
przecież to Morawiecki jeździł po sąsiadach PL na krótkie chwile przed rozpoczęciem wojny. Przecież to oni wydali Ukrom wszystko co było można ...
Z częścią argumentów się zgadzam, a druga część jest stała dla obu obozów politycznych ...
???
@niebadzogrem: xdddddd
Właśnie dlatego głosowałem na Batyra. Nie chce więcej lewicowych idiotyzmów przepychanych przez parlament. W 2023 głosowałem na koalicję i mnie zawiedli. Jedyne czego chce to 2.5 roku spokoju.
W Hiszpanii masz w pełni dostępna, a dzietność leży i kwiczy
PiS to dosłownie partia która ruszyła coś w tym kierunku od 30 lat XD Możesz mówić że po pisowsku i słabo, ale takie PO w latach 2007-2015 nic nie ruszyła w tym kierunku, teraz słyszę że PiS to zablokuje
Co do gospodarki - przypomnieć ci kwik jak PiS powiedział że wybuduje lotnisko i kolej?
@Optimus_Seba: u nas zakazali i to wcale nie pomogło wręcz mocno zaszkodziło bo spadło o 0.2 punkta procentowego, warto spróbować odwrotnego scenariusza to nie jest kamień że musi już zostać jak jest.
@niebadzogrem: jest jakiś kraj w którym by dzietność podskoczyła po wprowadzeniu aborcji na życzenie? bo może nie ma i powody niskiej dzietności nie są z tym zwiazane