Wpis z mikrobloga

PO/3 droga/ Lewica nic nie przepchną przez najbliższe 2 lata "bo prezydent" nie podpiszę

@niebadzogrem: Po samo sobie winne, trzeba było te ustawy przepychać i wtedy faktycznie Duda musiał by to wetować, albo o dziwo podpisywać. A takie czcze gadanie, że my tego nie robimy bo Duda i tak zawetuje przyniosło właśnie takie skutki.
  • Odpowiedz
  • 0
@niebadzogrem: młody wykształcony nie zauważył, że Polska już graniczy z Rosją i że Tusk kontynuuje politykę gospodarczą PiS (na szczęście) i kontynuuje pisowską politykę wobec Ukrainy.

@chromypies: Kaliningrad nic nnie znaczy, Białgoruś jewszcze nie jest w 100% rosją a Ukraina może być po przejęciu : P
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: Po nikogo by nie rozliczylo,bo to jedna banda. Te podzialy sa na pokaz dla nienawidzacych sie Polaków.

Rozdawnictwo i doplaty to tez wspolna cecha popisu.
  • Odpowiedz
- potencjalnie olanie Ukrainy i większa szansa na siądowanie z rosją

@niebadzogrem: ten argument mnie r---------a...

przecież to Morawiecki jeździł po sąsiadach PL na krótkie chwile przed rozpoczęciem wojny. Przecież to oni wydali Ukrom wszystko co było można ...

Z częścią argumentów się zgadzam, a druga część jest stała dla obu obozów politycznych ...
  • Odpowiedz
@Qtang: przecież zaczęli rozliczać, jedni uniewinnieni przez dude ( niezgodnie z prawem ) inny uciekli za granice kolejni wyszli za kaucja... dopłaty wprowadził pis od tak, kolacji w 1,5 roku się to nie udało

???
  • Odpowiedz
zakaz aborcji, co oznacza mniejszą dzietność

@niebadzogrem: xdddddd

PO/3 droga/ Lewica nic nie przepchną przez najbliższe 2 lata "bo prezydent" nie podpiszę

Właśnie dlatego głosowałem na Batyra. Nie chce więcej lewicowych idiotyzmów przepychanych przez parlament. W 2023 głosowałem na koalicję i mnie zawiedli. Jedyne czego chce to 2.5 roku spokoju.
  • Odpowiedz
@niebadzogrem:

zapomnijmy o atomie

PiS to dosłownie partia która ruszyła coś w tym kierunku od 30 lat XD Możesz mówić że po pisowsku i słabo, ale takie PO w latach 2007-2015 nic nie ruszyła w tym kierunku, teraz słyszę że PiS to zablokuje

Co do gospodarki - przypomnieć ci kwik jak PiS powiedział że wybuduje lotnisko i kolej?
  • Odpowiedz
co ma dostęp do aborcji z dzietnością debilu

@Optimus_Seba: u nas zakazali i to wcale nie pomogło wręcz mocno zaszkodziło bo spadło o 0.2 punkta procentowego, warto spróbować odwrotnego scenariusza to nie jest kamień że musi już zostać jak jest.
  • Odpowiedz