Wpis z mikrobloga

@michalcorobisz: Kto i gdzie traktuje mężczyzn z pogardą? Bo to, że pisowcy chcą zrobić z kobiet inkubatory i poddane służki swych mężów to ma znaczenie dla ich mobilizacji. Ale gdzie ta pogarda wobec mężczyzn ze strony rządu, czy koalicji rządzącej?
  • Odpowiedz
@michalcorobisz:
1. To domena każdego rządu, również PiSu. Nie zauważyłem żeby po poprzednikach w polityce obecnego rządu wiele się zmieniło w kwestii polityki prorodzinnej
2. Na stanowiskach rządowych widzę tyle samo albo i więcej niekompetentnych mężczyzn niż kobiet
3. To chyba nie leży w kompetencjach rządu
4. W jaki sposób ideologia gender dyskryminuje mężczyzn?
5. W jaki sposób obecny rząd pozytywnie dyskryminuje mężczyzn?
  • Odpowiedz
Wiecie co mnie w------o? Jak dwugodzinna pierwsza dama dziekowala „przedewszystkim kobietom”. Znowu dla nich mezczyzni to cos gorszego.

@michalcorobisz: Ja się cieszę bo przynajmniej zobaczyłem choć jeden plus wygranej Nawrockiego i mi lżej. Minutę po teoretycznym zwycięstwie zaczęło się robienie z mężczyzn drugiej kategorii. Zamiast podziekować wszystkim bo każdy głos tak samo ważny to musi robić swoje "przede wszystkim".
  • Odpowiedz
beciaki głosują na Trzaska.

@jestem_soba: Tymczasem żona Nawrockiego zaciążyła jako nastolatka i nie wie kim jest ojciec jej dziecka.
Nawrocki jako prawdziwy alfa-bramkarz z dyskoteki przygarnął dziecko innego mężczyzny xD
  • Odpowiedz