Aktywne Wpisy

M83_ +40
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +137
źródło: 1000000093
Pobierz

@Pawcio_cukierek: jego zaplecze zrobiło wszystko żeby przegrał. Bodnar publikujący instrukcje w sprawie ścigania mowy nienawiści dzień przed wyborami było spełnieniem obaw całego prawicowego elektoratu.
@Pawcio_cukierek: Nie zrobił wszystkiego. Mógł zrezygnować na rzecz Sikorskiego, który miałby znacznie mniejszy negatywny elektorat, którym właśnie Trzaskowski przegrał. Więcej ludzi w kraju nie chciało jego niż gangstera patusa.
Gdyby przyszedł na te dwie debaty, na które herr Tusk zakazał mu przyjść to być może mógłby się wykazać tą swoją zajebistością przed resztą wyborców i wygrać, ale wolał nie przyjść. Zresztą tak samo jak niegdyś olał. Super inteligent. Cieszę się, że prezydentem nie zostanie tchórz, który ucieka od rozmowy z ludźmi o innych poglądach
@loginnawykoppl Z większością wypowiedzi się zgadzam, ale z tą częścią nie. Czas na w-------e tych dziadów się skończył, szansa zmarnowana, tak samo jak pozostałe dwa i pół roku tego rządu
@Pawcio_cukierek: wystarczyłoby, żeby nie kandydował. Sikorski bez problemu by pokonał kibola
źródło: Screenshot 2025-01-21 at 12-34-03 trzaskowski z sorosem - Szukaj w Google
PobierzTak tak - wygrał kibol i ćpun, a biedny Rafał przecież tylko kilka języków obcych zna.
Pal licho z tym, że Rafał odwalał nieautentyczną maskaradę, już przebierał nogami, żeby podpisywać ustawę o cenzurze, a jego kampania miała nielegalne finansowanie z zagranicy.
@Pawcio_cukierek: A może w tym problem? Gość chce być prezydentem POLAKÓW a w tle jest flaga jakiejś organizacji, a nie Polski.
@Pawcio_cukierek: beton, dlatego KN wygrał wśród wyborców 18-29 i 30-39, i to z większą przewagą niż w grupie 60+
Przestańcie z tym mitem innego kandydata. Ktokolwiek wystawiony przez PO