Wpis z mikrobloga

Mamy 2025 rok, a ludzie na prezydenta Polski wybrali tego…
No nic, to jak dla mnie jest po prostu znak, że trzeba się odciąć od tego całego nurtu politycznego. Zablokować TVN24, Republikę, Polsat News, TVP Info, przestać wchodzić na portale informacyjne i żyć spokojnie swoim życiem, bo w--------e się na coś, na co nie mam wpływu przez kolejne 5 lat to byłby masochizm. Jest mi strasznie przykro, ale muszę wprowadzić w życie plan B, czyli po prostu przestać się już tym przejmować. I wam, którzy też mają odrobinę rozumu, radzę to samo. A wyborcy Nawrockiego? Macie, cieszcie się, zeżryjcie go sobie k---a j----a mać. Tfu.
#wybory #polityka #polska
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aquillus: Zacznij rozliczać polityków i nie trzymaj się jednej opcji mimi wszystko. Rudy ci obiecał 100 konkretów a potem pokazał walą bo cóż szkodzi obiecać...a ty jeszcze biegniesz i głosujesz na jego nominata. Też kiedyś tak miałem ale można się z tego wyleczyć. Trzymam kciuki żeby Ci się udało
  • Odpowiedz
@aquillus robię to samo; przecież wielu z nas na Trzaskowskiego głosowało w kontrze do Nawrockiego, a nie z przekonania; kampania nie miała przekazu pozytywnego, zbyt wiele powietrza poszło na rozdmuchiwanie kawalerki/surenerstwa/kibolstwa w kraju, gdzie co drugi dom i 80% firm powstało na wałku;
  • Odpowiedz
@aquillus: mam dokladnie taki sam plan, dzis sobie uroczyscie dodam na wykopie polityke na czarnaliste i przez najblizsze 5-10 lat nie bede juz nawet wiadomosci czytal.
Chcacemu nie dzieje sie krzywda jak to mawiaja kibole.

@daretti877 rudy odsuwal pis od wladzy, a jest teraz w duzo ciezszej koalicji.
Ogolem wszystkie wskazniki gospodarcze sie poprawily, ale skoro ty lubisz zamordyzm, to bedziesz mial zamordyzm.
  • Odpowiedz