Aktywne Wpisy

KingaM +549
#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny

źródło: 1000016351
Pobierz
MistrzKowalski +362
Nie rozumiem dzisiejszej młodzieży i chyba nie zrozumie ( ͡° ʖ̯ ͡°) młody chłopak (26 lat) miał, dobrze płatną robotę na Mazurach (6000 zł) jako kierowca, na spluniecie od domu, 5 dni w tygodniu 8/9 godzin i koniec to k---a nie chciał się popisać przed jakimiś przyjezdnymi lachonami i pojechał po pijaku. Stracił prawko i robotę.I teraz jęczy oczywiście rodzinka, że niewinny (miał 1,2 promila) i jak można
No nic, to jak dla mnie jest po prostu znak, że trzeba się odciąć od tego całego nurtu politycznego. Zablokować TVN24, Republikę, Polsat News, TVP Info, przestać wchodzić na portale informacyjne i żyć spokojnie swoim życiem, bo w--------e się na coś, na co nie mam wpływu przez kolejne 5 lat to byłby masochizm. Jest mi strasznie przykro, ale muszę wprowadzić w życie plan B, czyli po prostu przestać się już tym przejmować. I wam, którzy też mają odrobinę rozumu, radzę to samo. A wyborcy Nawrockiego? Macie, cieszcie się, zeżryjcie go sobie k---a j----a mać. Tfu.
#wybory #polityka #polska
Chcacemu nie dzieje sie krzywda jak to mawiaja kibole.
@daretti877 rudy odsuwal pis od wladzy, a jest teraz w duzo ciezszej koalicji.
Ogolem wszystkie wskazniki gospodarcze sie poprawily, ale skoro ty lubisz zamordyzm, to bedziesz mial zamordyzm.