Wpis z mikrobloga

@bloodhunter: dlaczego lewactwo miałoby się smucić z tego że wygrał kandydat najbardziej proomigranckiej partii w historii tego kraju? Przecież zielony ład to ich program dla rolników.
Lewicowe oszolomstwo z którego wycofuje się Europa wraca do Polski

głosują i tak na cvla który chce wprowadzać szkodliwe ustawy i regulacje eurokołchoziane

@adreno420: przecież morawiecki nie startował
  • Odpowiedz
@Deska_o0 bo lewactwo się smuci . Mówisz o imigrantach którzy za pisu przyjechali do Polski pracować na tzw wizie pracowniczej? To inny typ ludzi niż „uchodźcy”. Tłumaczę, ich celem było dostanie się do Polski w celach zarobkowych. Cześć pewnie chciała tylko przyjechać żeby zaraz pojechać dalej na Niemcy. Przyrost naturalny w Polsce jest jaki jest i nie da się tego przeskoczyć. Jak kolejek to zabrzmi, ale potrzebni są ludzie którzy pracują
  • Odpowiedz
Mówisz o imigrantach którzy za pisu przyjechali do Polski pracować na tzw wizie pracowniczej?

@bloodhunter: dokładnie tych których nie można teraz znaleźć i którzy w końcu są weryfikowani w przeciwieństwie do ostatnich lat kiedy ściągano nawet najgorszy element

On, Tusk i wgl KO z uśmiechem na twarzy przyjęliby każdego kto szturmuje teraz Polską granicę ze
  • Odpowiedz
@Velociraptor_w_kubku przed wyborami. Tak samo jak Rafał zaczął popierać marsz niepodległości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Śmiać mi się z was wszystkich chce. Masz coś do powiedzenia na temat tego że sejm odrzucił wniosek który nakazywał dla premiera czyli Tuska przestawić opinii publicznej co zawiera pakt migracyjny na który się zgodził?
  • Odpowiedz
@Deska_o0 ale kto powiedział że popieram PiS? Poparłem w drugiej turze kandydata który dla kraju jest o wiele lepszym wyborem niż uśmiechnięty Rafał. Może za 5 lat uda się Wam dojechać ten kraj, ale póki co musicie poczekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
kto powiedział że popieram PiS?

Ty, dosłownie zdanie dalej:

Poparłem w drugiej turze kandydata który dla kraju jest o wiele lepszym wyborem niż uśmiechnięty Rafał.

@bloodhunter: dlaczego wstydzisz się tego że popierasz PiS? Wybrałeś kibola i zapewniłeś przestępcom wolność, ja rozumiem że to nie są powody do dumy, ale tak wybrałeś
  • Odpowiedz
@bloodhunter: @adreno420 jesteście upośledzeni, czy jak? Pinokio podpisał wszystkie dyrektywy unijne jak leciało, to właśnie przez niego mamy teraz w państwie m. in strefy czystego transportu. Ale tak, to wszystko wina Rafałka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz