Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@kroltomek: kolego wiesz ze zielony lad zostal podpisany przez pisowskiego premiera morawieckiego, rowniez za rzadow pisu naplyw imigrantow z krajow afrykanskich i muzulmanskich znaczaco sie zwiekszyl bo dawali im wizy za fryte
  • Odpowiedz
@Amf3niak nie chodzi, że mi wprowadzić tańszy prąd. Wystarczy, że Trzaskowski jie wprowadzi migrantów. Chyba, ze dla Ciebie skrobanka na żądanie jest na równi z bezpieczeństwem kraju.
Podpowiem Ci coś, Twoja lewica rządzi już bardzo długo, nie potrzebują prezydenta żeby Ci prąd obniżyli (tak samo jak benzynę), a za dużo nie zrobili. Zostałeś dobrze zmanipulowany albo po prostu jesteś nieświadomy.
  • Odpowiedz
  • 8
@kroltomek zmanipulowani to wy jesteście.
Fakty: Motawiecki wprowadzał Zielony ład, a Kaczyński chwali się, że to super pomysł dla rolników.
PiS wpuszczał taką liczbę emigrantów, że nikt tego nie kontrolował, a część rozlazła się po Europie.
Możesz sobie w głowie wizualizować, że PiS był super, ale to tylko twoje urojenia. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mexxl tak tylko, że jak był problem migracyjny to pis i konfederacja jako jedyni byli za nie wpuszczaniem ich do kraju, Twoi idioci jeszcze im pizze nosili
Dodatkowo Twój rząd jest przy korycie i dalej nie ma benzyny po 5,19. Myślisz, że przy następnych wyborach jak obiecają to wtedy będzie? Ile trzeba na Was jeszcze pluć?
  • Odpowiedz
  • 0
@kroltomek przynajmniej benzyna nie jest po 8 złotych jak za obajtka. Krótka pamięć?
O imigrantach to bym się nie wypowiadał na twoim miejscu bo to Kaczyński ściągał imigrantów ile fabryka dała.
Złodziej krzyczy najgłośniej, że kradną
  • Odpowiedz
  • 0
@kroltomek: benzyna jest po 5,40, za pisu placilem ponad 8 a o migrantach sie nie będę wypowiadał bo wystarczy sobie zobaczyc w eurostacie albo innym gusie ilu kociaków zaprosil do naszego kraju morawiecki
zicogod - @kroltomek: benzyna jest po 5,40, za pisu placilem ponad 8 a o migrantach s...

źródło: IMG_0590

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@kroltomek wodzie, że nawet nie rozumiesz, że benzyna nie zależy od minimalnej krajowej ¯_(ツ)_/¯ ale obajtek nie kupi sobie kolejnego domku, a PiS nie zarzuci propagandy jak to Orlen prosperuje jak was nie okradnie kilka złotych n każdym litrze
  • Odpowiedz
@mexxl a ja widzę, że nie rozumiesz co piszę. Nic nie napisałem, że cena zależy od najniższej krajowej tylko miałem na myśli, że można było o wiele mniej benzyny kupić za najniższą niż teraz ale to dla Ciebie pewnie żaden wyznacznik. Nie wiem czy jestes za młody czy masz BARDZO krótką pamięć ale orzed pisem jak rządziło PO to była po prostu bieda i człowiek naprawdę się cieszył, że pracuje. I
  • Odpowiedz