Wpis z mikrobloga

Szczerze, to mam już w dupie ten kraj. Jeżeli to czego chcą Polacy, to być ruska marionetką, to proszę bardzo, w następnych wyborach głos pójdzie na kogoś pokroju maciaka, mateckiego albo innego ziobry. Polexit przestaje być tragedią a zaczyna być zbawieniem. Zbawieniem dla unii przez usunięcie pijawki i pieniądze wreszcie pójdą do wartościowych krajów, które szanują swoje członkostwo. Następne wybory są ostatnimi, potencjalne 50% głosów na konfa+pis oznacza większość konstytucyjną, a co za tym idzie pozbawienie kolejnych swobód obywatelskich, żadnych reform emerytalnych poza 17 emeryturą kolejne dopłaty do kredytów, państwo zostanie rozebrane. Koalicja słuchała obywateli, pis tak jak tego nie robił przez 8 lat tak nie będzie robił. Praktycznie nic mnie to już nie trzyma, więc zostaje mi relokacja i mogę zostawić przeszłość w ruskim kondominium za sobą i działać na rzecz cywilizowanych struktur. Dobranoc giniemy.
#wybory
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zlodziej_herbaty: Polska nie ma przyszlosci z takimi obywatelami. Demografia lezy, zakazali aborcji, a potem PiS z Konfa zakaza znowu in vitro i zrobia tu katoliban. Kazdy normalny czlowiek by stad uciekl jak najpredzej.
  • Odpowiedz
@zlodziej_herbaty zobaczymy jak będzie, ale póki co jestem rozczarowany fest. Trochę już mi wszystko jedno, na następne pewnie nie pójdę. I tak jestem w mniejszości, a kosztuje mnie to za dużo nerwów. Trzeba zamknąć mordę i pozwolić Prawdziwym Polakom rozkraść ten kraj...
  • Odpowiedz