Aktywne Wpisy

Wontensso +295
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu

źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
jacekparowka +151
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy

źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz
Czy te 6-7k zł na ręke jako mid java dev jest warte tego ciągłego z--------u w sprintach, poganiania i wiecznego stresu? I ta j----a codziennie walka w MR z niedowartościowanymi """kolegami""" z zespołu który p----------i się do wszystkiego aby cie zgnoić i sie wywyższyć bo przecież praca to jego życie i jedyne co ma. Gdzie jest granica i ile jest warte zdrowie człowieka.. ?
#pracait #programowanie #programista15k #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@Maly_Jasio: To nawet nie jest dolna granica. Przesycenie rynku powoduje, że masz seniorów w cenie midów, midów w cenie juniorów, a juniorów w ogóle nie warto brać. W większych firmach jeszcze jako tako, ale im mniejsza, tym gorzej.
@Maly_Jasio: No wiem. Jest to trochę przygnębiające. U nas w małej firmie zarobki mieszczą się w przedziale 4-6k, wliczając w to osoby, które mają już 10+ lat doświadczenia. Natomiast przyznać muszę, że to nie jest tak, że więcej zarabiać się nie da — jak najbardziej moglibyśmy znaleźć lepszą robotę. Powód, dla którego tam pracujemy, jest trochę mieszany —
Komentarz usunięty przez autora
@Maly_Jasio: Słyszałem, że ponoć analiza danych to jest jeden z tych sektorów, w które AI jebnie mocniej. Samego Pythona używałem już wiele razy i uważam, że jest to chyba jeden z najłatwiejszych języków do nauczenia się i efektywnego korzystania z minimalnym trudem. Natomiast jeśli miałoby to mieć jakiś sens, to uważam, że musiałbyś od razu próbować zintegrować jakoś
Więc prędzej pójdę na produkcję niż spędzę kolejne godziny, dni, tygodnie na nauce narzędzia, które posłuży mi przez ile? 2-3-5 lat? To naprawdę wolę już 150godzinny kurs spawacza, bo umiejętność zostanie z Tobą na całe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej