Aktywne Wpisy

CalibraTeam +66
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

piasek_w_spreju +104
Jeszcze bym zrozumiała gdy dwie opcje są komuś dalekie ale kandydaci reprezentują sobą jakaś kulturę i nie przynoszą wstydu.
Czuje odrazę na myśl że tak czy owak horrendalne podatki będą trafiały do prywatnych kieszeni pisowskich złodzei, którzy pozuwali się do najgorszych obelg, oszczerstw i oskarżania opozycji o to co sami robią. 8 lat infekowania telewizji publicznej zrobiło swoje, teraz dopełnia to tik tok skrojony pod ludzi z deficytem uwagi, a przez minutę złotych myśli to może skoczyć co najwyżej dopamina a nie zrozumienie tematu.
Ciężkie i smutne czasy nadchodzą dla świadomych tego co się dzieje dookoła ludzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@zagubionychromosom cycuchy mamusi to nadal jedyne ktore widziales na zywo?
@wieprzowina: A ty widzialas kampanie platformy? Byla mila i kulturaalna?
@wieprzowina: ja przepraszam bardzo ale to trzaskowsiarze wiedli prym w nietolerancji i jechaniu po ludziach o odmiennej opinii, włącznie z samym trzaskowskim. Gdyby nie to, czy inny kandydat to podejrzewam, że spokojnie by wygrali.
źródło: temp_file6249599737112292444
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@obserwator_dram: Kolejny półgłówek, który nie potrafi nawet pojąć rozumkiem kto nawpuszczał tutaj imigrantów.