Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

@bronek-adam: mierni I żałośni to są wyborcy konfy opierający poglądy na tym co im powiedzą na tiktoku XD
Raczej odwrotnie pokazuje że kandydat nie ma znaczenia. Pieski i tak pójdą głosować jak im propaganda powie.
Obojętnie jaki by był kandydat w PO
Gdyby Nawrocki był z PO to przecież byście na niego nie głosowali xD
Wystarczy że Kaczyński by wystawił swojego kota ( ͡°
Chyba wyborcy pisu xD jak PO wystawiło słabego kandydata Kidawe to szorowała po dnie. Ale elektorat ms jakiekolwiek oczekiwania w przeciwieństwie do chłopstwa xD
Tutaj co innego zaszło:
- wsie i prowincja nie zagłosuje na nikogo z PO, PiS przejął całą wieś, przecież oni Tuska oskarżają o zielony ład, który wprowadził PiS
- internet, algorytm tiktoka 5x więcej podpowiada prawicowych treści, kanał zero, potężna aktywność botów w internecie. Udalo im się taki
Sam fakt, że obydwoje przeszli do 2 tury jest żałosny, a to, że wygrał Rocky Kibola to już w ogóle