Wpis z mikrobloga

Cóż, polacy okazali się głupsi od Rumunów. To koniec. Dziękuje wszystkim którzy głosowali na Trzaskowskiego. Zrobiliście co mogliście, ja też zrobiłem co mogłem. Do zobaczenia w wolnej polsce o ile do niej dożyjemy.

#wybory #polityka
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dsad-sda tylko wyniki mogą się jeszcze zmienić kilka razy. Chociaż kandydaci mogą trochę się pocieszyć wygraną! Raz wygrywa ten, a za godzinkę drugi! To nawet miłe.
  • Odpowiedz
@pirones: To jest naprawdę szok jak wielkie boje polityczne toczycie (może nie dotyczy to Ciebie, ale widzę to cały czas na tagu), a nie macie najmniejszego pojęcia w podstawach, czyli w tym wypadku czym jest late poll.

Late poll to prawdziwe dane dostępne na miejscu w lokalach wyborczych - ankieterzy, który zbierali dane exit poll, nadal są na miejscu i dostają realne dane wprost na miejscu. One nie są jeszcze
  • Odpowiedz
Chociaż kandydaci mogą trochę się pocieszyć wygraną! Raz wygrywa ten, a za godzinkę drugi! To nawet miłe.

@MC_Bono: inkluzywne, równościowe, aby każdy mógł się nacieszyć! :)
  • Odpowiedz
@dsad-sda: hahahaha mówilem, że będzie zesrańsko wykopki? Czyje na wierzchu? Moje jak zwykle

Wy dekle POwskie, wystawiliśćie typa który przegrał z DUDU, z psem DUDU.
Mieliście Radka, człowieka na wyższym poziomie niż Rafał i wystawiliście Rafała, play stupid games, earn stupid rewards.

https://wykop.pl/wpis/81761131/no-i-jak-tam-wykopki-zaglosowaly-juz-na-swojego-go
@WykopGwalciWolnoscSlowa +9
No i jak tam wykopki, zagłosowały już na swojego gównixa?

Jedno jest pewne dziś wygra gówniany kandydat i będzie zesrańsko na wykopie xD

#wybory #takaprawda #gownowpis #bekazpodludzi
  • Odpowiedz