Aktywne Wpisy

nobon +2
1. Czy jest coś takiego jak SUV kombi? (Zdjęcie Mazdy CX-5 dla przykładu).
2. Czym konkretnie rózni się SUV od terenówki?
3. Dlaczego Toyota Rav-4 ma wpisane w papierach, że to auto terenowe, a wszyscy mówią na nie SUV?
Te
2. Czym konkretnie rózni się SUV od terenówki?
3. Dlaczego Toyota Rav-4 ma wpisane w papierach, że to auto terenowe, a wszyscy mówią na nie SUV?
Te

źródło: temp_file7092747002503614720
Pobierz
Kupiłem klimatyzator, chciałem go postawić w pokoju bez tej rury za okno. Okazało się, że z tyłu wylatuje bardzo gorące powietrze. Mam ochotę go zwrócić. Czy istnieją klimatyzatory, które się tak nie grzeją? Przecież to absurd, że z przodu leci zimne a z tyłu gorące
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia
#chwalesie ok 2000km za mną, przejechałem Chorwację, Bośnię, Czarnogórę i jutro wyjeżdżam do Albanii. Gjeesik daje radę mimo przebiegu 150k+(rocznik 2020) opony zamknięte, cholernie wygodny, trochę nudny aczkolwiek daje mi dużo więcej funu niż mój były passat.. znaczy.. Fazer 800( ͡° ͜ʖ ͡°) jednakże po powrocie zwrócę go do wypożyczalni i nie będę tęsknił.. chyba :D Co ciekawe poza adwenczerami najczęściej mijany przeze mnie motocykl to BMW S1000XR.
#zalesie Kupiłem nowego cardo, zamontowałem dzień przed wyjazdem i okazało się, że mikrofon jest zepsuty( ͡° ʖ̯ ͡°) drugi, ten na pałąku działa, ale niesamowicie denerwuje w normalnym kasku
#motocykle
źródło: IMG_1458
Pobierz1. Jak oceniacie bezpieczeństwo samotnej wyprawy na moto w te rejony?
2. Jak zabezpieczanie Wasze maszyny podczas noclegów?
3. Nie mieliście jakichś niebezpiecznych sytuacji w tych rejonach?
1. Bardzo bezpiecznie
2. Nie zabezpieczam nic
3. Nigdy
75000km w 4 lata po całej okolicy i Afryce ;d
Nie jedz tym sprzętem od Theth do Szkodry przez góry na skróty. Uważaj na kaczki (mercedesy) na serpentynach. Jedynie kogo się lękaj w Albanii to cyganów.
Język angielski na prowincji (szczególnie w wysokich górach) Ci się nie przyda, naucz się kilku podstawowych słów - Uje - woda, karburanti - stacja benzynowa, birre - p--o, rakija - nie musze tłumaczyć.
Jak trafisz na upały to trzymaj się powyzej
Śpisz w namiocie czy szukasz noclegów na booking itd?