Wpis z mikrobloga

Wygląda na to, że PiSowi wystarczyłby jakiś po prostu w miarę nie skompromitowany kandydat i by wygrał z Trzaskiem, skoro taka patola pełna kompromitacji i haków idzie z Rafałem na żyletki. xD Wybitna strategia Jarosława. #wybory #polityka
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 275
@MikoBalagany: już pisałem, nie szukali normalnego kandydata, tylko takiego, którego można udupic teczką gdyby zrywał się ze smyczy. Tylko trochę przedobrzyli
  • Odpowiedz
@MikoBalagany: Ja sie zastanawiam czy nie jest na odwrot. Co afera Nawrockiego to mu rosło poparcie. My popełniamy ten błąd że uważamy jego wyborców za ludzi myślących co kumają fakty ale część społeczeństwa jak widzi ciągle grzane afery przez TVN, Wyborczą czy Onet to myślą że jest zmowa żydów/niemców i masonów przeciwko jedynemu polskiemu kandydatowi xD
  • Odpowiedz
już pisałem, nie szukali normalnego kandydata, tylko takiego, którego można udupic teczką gdyby zrywał się ze smyczy.

@apeee: w mojej ocenie z kolei Nawrocki im się w ogóle nie "pochwalił" swoją przeszłością, a kiedy mleko się rozlało to już było za późno na zmianę, więc grzali temat ile fabryka dała. Oni chcieli pana doktora, z IPNu, który dużo zrobił dla Polski, bez afer, ciszy, sympatyczny, podobnie jak Duda. A tu
  • Odpowiedz
mogli by wystawić psa, to nie miało znaczenia xD

@Pszesmiewca: a żebyś wiedział, pies by jeszcze większe poparcie zyskał od Karola i wygrał z Rafałem tęczowym, wystawiliście typa który przegrał z DUDU, z psem DUDU xD

Nie Sikorskiego, który jest na wyższym poziomie, tylko Trzaska, to i wam d--y teraz Trzaskają xD
  • Odpowiedz
@MikoBalagany: powiedzmy sobie szerze ale PO dało d--y wystawiając Trzaskowskiego któremu bardzo łatwo można zrobić zły PR.
Ogormna ilość osób głosowała "byle nie lewacki dzban który finansuje ostatnie pokolenie i jest za wpuszczaniem imigrantów" i w dupie mieli afery Nawrockiego.

Sikorski miałby o wiele większe poparcie wśród niezdecydowanych i nie było by takiego parcia na pójście zagłosować "przeciwko lewackiemu odklejeniu".

I mówię to jako wyborca Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz