Aktywne Wpisy

CalibraTeam +66
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

piasek_w_spreju +104
@apeee: w mojej ocenie z kolei Nawrocki im się w ogóle nie "pochwalił" swoją przeszłością, a kiedy mleko się rozlało to już było za późno na zmianę, więc grzali temat ile fabryka dała. Oni chcieli pana doktora, z IPNu, który dużo zrobił dla Polski, bez afer, ciszy, sympatyczny, podobnie jak Duda. A tu
@Pszesmiewca: a żebyś wiedział, pies by jeszcze większe poparcie zyskał od Karola i wygrał z Rafałem tęczowym, wystawiliście typa który przegrał z DUDU, z psem DUDU xD
Nie Sikorskiego, który jest na wyższym poziomie, tylko Trzaska, to i wam d--y teraz Trzaskają xD
Ogormna ilość osób głosowała "byle nie lewacki dzban który finansuje ostatnie pokolenie i jest za wpuszczaniem imigrantów" i w dupie mieli afery Nawrockiego.
Sikorski miałby o wiele większe poparcie wśród niezdecydowanych i nie było by takiego parcia na pójście zagłosować "przeciwko lewackiemu odklejeniu".
I mówię to jako wyborca Trzaskowskiego.