Wpis z mikrobloga

Gdzie by tu robić
26k uop, kontraktornia wyrobnik dla hansa, nowoczesne systemy, z chmurką i fartem, oczywiscie hans wynajmuje dla innego hansa mnie tylko na uop zamiast klasycznego cwela na b2b, po samym ztarudnieniu to nie wiadomo co tam robić dalej? jest projekt niby dla klienta na lata, stakc to klasyczny crudiarz w hehe nowych technologiach, docker, kub, react/angular na froncie i ogolnie murzynowanie na fullstacku

21k uop, stala robota w banku, okropne utrzymaniowe chujstwo, z j-----m jenkinsem i serwerami bankowymi, ale mozna sie nauczyc czegos domenowego chyba, na minus ogromny ze nie da sie pokorzystac ze spotify albo jutuba i posluchac muzy i trzeba tyrac wlasnym telefonem i tego typu xD, na plus ze nie trzeba robic tyle frontu, bo nikogo to k---a nie obchodzi, 80% hula na winformsach, a nikomu nie potrzeba lepszego UI bo i po co? i tak wszystko jest zbyt skomplikowane, tutaj tak samo jestem prolem tyle, że dla angielskiego pana xD, jestem tylko pachołem w centrum outsourcingowym jak i u Hansa byłbym
Oba niestety bez akupa.

Chciałbym trochę odżyć w spokoju bez presji. Ale może to niemożliwe?

#programista15k #programowanie #kariera #it #pracait #pasjonat15k

Gdzie robić?

• Pracuj dla Hansa 69.7% (46)
  • Pracuj dla Szekelberga 30.3% (20)

Oddanych głosów: 66

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@armin-van-kutonger: Domenowo jest nawet ciekawe, myślałem też o tym, że taka domenowa wiedza mi posłuży. Z drugiej strony mogę być zwykłym parobem do łatania dziur w biegu. Niestety jeszcze nie miałem okazji doznać prawdziwej presji sprintowej. Na duży plus na pewno w banku pracują pały od Agile, ale nikogo to nie obchodzi, absolutnie każdy leje na to siurem, co mi się bardzo podoba, bo wolę pracę ad hoc niż jakieś
  • Odpowiedz