Aktywne Wpisy
Tesla 2022 RWD standard LFP:
Podsumowanie realnego przejazdu EV Lodz - Szczecin (okolo 500km):
1) Lodz - Poznan Tesla Supercharger okolo 240km, 70/30 ekspres/krajowki max 120 kmh, bateria 100-30%, na miejscu czas ladowania okolo 25 minut 30%-90%, naladowane 37 kWh (40 pln, przy taryfie nocnej 1,1 pln kWh)
2) Poznan - Szczecin Struga super charger okolo 240km, 90%-20%, podobna trasa, ale pod koniec juz cisnalem mocniej 140-150kmh bo byla noc i juz chcialem byc w
Podsumowanie realnego przejazdu EV Lodz - Szczecin (okolo 500km):
1) Lodz - Poznan Tesla Supercharger okolo 240km, 70/30 ekspres/krajowki max 120 kmh, bateria 100-30%, na miejscu czas ladowania okolo 25 minut 30%-90%, naladowane 37 kWh (40 pln, przy taryfie nocnej 1,1 pln kWh)
2) Poznan - Szczecin Struga super charger okolo 240km, 90%-20%, podobna trasa, ale pod koniec juz cisnalem mocniej 140-150kmh bo byla noc i juz chcialem byc w

źródło: IMG_8672
Pobierz
bet730 +44
================
13. Polska - 31.250
================
Zaczynamy zabawę od nowa!
Legia skromnie otwiera nowy sezon w europejskich pucharach.
13. Polska - 31.250
================
Zaczynamy zabawę od nowa!
Legia skromnie otwiera nowy sezon w europejskich pucharach.

źródło: coeff_10.07
Pobierz
26k uop, kontraktornia wyrobnik dla hansa, nowoczesne systemy, z chmurką i fartem, oczywiscie hans wynajmuje dla innego hansa mnie tylko na uop zamiast klasycznego cwela na b2b, po samym ztarudnieniu to nie wiadomo co tam robić dalej? jest projekt niby dla klienta na lata, stakc to klasyczny crudiarz w hehe nowych technologiach, docker, kub, react/angular na froncie i ogolnie murzynowanie na fullstacku
21k uop, stala robota w banku, okropne utrzymaniowe chujstwo, z j-----m jenkinsem i serwerami bankowymi, ale mozna sie nauczyc czegos domenowego chyba, na minus ogromny ze nie da sie pokorzystac ze spotify albo jutuba i posluchac muzy i trzeba tyrac wlasnym telefonem i tego typu xD, na plus ze nie trzeba robic tyle frontu, bo nikogo to k---a nie obchodzi, 80% hula na winformsach, a nikomu nie potrzeba lepszego UI bo i po co? i tak wszystko jest zbyt skomplikowane, tutaj tak samo jestem prolem tyle, że dla angielskiego pana xD, jestem tylko pachołem w centrum outsourcingowym jak i u Hansa byłbym
Oba niestety bez akupa.
Chciałbym trochę odżyć w spokoju bez presji. Ale może to niemożliwe?
#programista15k #programowanie #kariera #it #pracait #pasjonat15k
Gdzie robić?
Życie jest jedno. Sam musisz sobie odpowiedzieć czy chcesz to robić.
@ByczekRozplodowy: