Aktywne Wpisy
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

kuba-rozpruwa +31
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
#wybory
ale tak, jest fajnie jak wygrywa "nasz" kandydat bo Polska się wtedy rozwija. Gdy wygrywa "wasz" kandydat to są czarnki obajtki kanie rachonie. dokręcanie śruby, rejestr stron zabronionych, rejestracja prepaidów, zielony ład, sprowadzanie setek tysięcy inżynierów itd
@zielonykrul: Którzy to lewaki i na bazie jakiego kryterium ten podział nastąpił? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@manichejskakloda
Przeżyliśmy 8 lat pisu i żadne załamanie panstwa nie nastąpiło mimo dwoch bardzo silnych kryzysów z którymi cały świat sobie nie poradził
@Acros CPK sabotowało też PiS, bo przez 8 lat nic nie ruszyli w temacie
@peetee Nastąpiło. Mogliśmy mocno przyspieszyć, byliśmy na drodze dogonienia średniej UE do 2020 roku. To wszystko zostało zatrzymane, na ten moment nie mamy już takich perspektyw.
@miki4ever: :D
Może tak jeśli mówisz o planie Balcerowicza, ale śmiać mi się chce jak myślę o latach po 2005