Wpis z mikrobloga

• 1
@M4lutki U mnie też 3.7. 104tys km póki co. A przy 97tys km padła pompa wody xD

Ale przebieg to masz strasznie niski. To już rzadkość.
  • Odpowiedz
@T1oo: Pompa wody to chyba każdego czeka, taki urok xD

A przebieg niski, bo ja to niedzielny kierowca byłem przez pierwsze 3-4 lata posiadania (mam go od 2020, gdy miał 36 000km nabite). Dopiero od nieco ponad roku coś więcej jeżdżę, ale i tak nadal mało... może 9k nim zrobiłem w sumie przez ostatni rok. Także ja to bardziej kolekcjoner niż kierowca XD
  • Odpowiedz
@fbkq: No to zdejmowanie kolektora jest upierdliwe, ale zawsze mogło być gorzej. A tak to spoko w użytkowaniu i serwisowaniu auto. Na daily jak znalazł. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mój za to biały.
T1oo - @fbkq: No to zdejmowanie kolektora jest upierdliwe, ale zawsze mogło być gorze...

źródło: bieluch

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@T1oo okleilbym dach i lusterka w piano black ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

btw jakim serwisowaniu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) w 3.7 wymienia się tylko olej i filtry + hamulce
  • Odpowiedz
  • 0
@fbkq Obudowy lusterek to póki co goły plastik. Będą na dniach lakierowane na czarno. Paru znajomych sugerowało mi właśnie czarny dach. Może zrobię, zobaczymy.
Chyba, że czarne pasy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z tym serwisowaniem to bardziej chodziło mi o ilość wolnej przestrzeni pod maską. Przyjemniejsza robota przy wymianie nawet tej pompy wody.
  • Odpowiedz
@fbkq: @T1oo Panowie, piękne koniki! Do żółtego mam sentyment, bo takim 5.0 właśnie przewiózł mnie totalnie randomowy koleś, którego poznałem w kolejce na badania - przez to zyskałem mega zajebistego ziomka z którym się trzymam do dzisiaj no i bakcyla na kunia :D

Wybaczcie, ja swojego nie wstawiam, bo mam od jakiegoś czasu mocne postanowienie nie uzewnętrzniania się z takimi informacjami w internecie xD Natomiast uchylę rąbka tajemnicy: że
  • Odpowiedz