Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TwojHimars: hahaha ale pieprzenie. Ja dbam o siebie jak mogę, fryzurka fresh co 2 tygodnie u barbera, fajne ciuchy, zarost zadbany, perfum jest i co z tego skoro dalej wyglądam jak wieśniak z wiejską mordą. Natury nie przeskoczysz, chyba że jesteś bogaty i możesz sobie pozwolić na operacje plastyczne.

P.s powiedz temu panu ze zdjęcia żeby o siebie zadbał, że wcale nie jest brzydki xD
Remus00 - @TwojHimars: hahaha ale pieprzenie. Ja dbam o siebie jak mogę, fryzurka fre...

źródło: 1000021938

Pobierz
  • Odpowiedz
albo zaakceptować życie w pojedynkę i świadomość, że nigdy nie znajdą nikogo, przy kim naprawdę czuliby się szczęśliwi.

@stasiu84: zaakceptować to że nie będę miał baby to nie jest takie trudne, wręcz myślę że finalnie wyjdzie większość plusów. Gorzej z faktem braku znajomych, jakichś aktywności poza pracą. Komputer, samotne spacery po lesie, bo co innego.. to jest najgorsze a nie jakaś różowa z bolem głowy.
  • Odpowiedz
@Remus00: A gdzie napisałem, że chłopy nie są brzydkie xD Człowieku, nie ogarniesz kobiecego gustu. Nieraz w życiu byłem w szoku widząc jakie laski z jakimi chodzą kwazimodami i wychodzą za mąż. Widziałeś męża Cate Blanchett?
  • Odpowiedz
  • 0
Widziałeś męża Cate Blanchett?

@TwojHimars: ale ona wcale nie jest ładna, niektórzy brzydcy ludzie decydują się być ze sobą, ale to nie znaczy, że się sobie podobają
  • Odpowiedz
@stasiu84: co to za kolejne brednie. Piszesz że jak nie masz wyglądu to nie znajdziesz laksi. A zaraz później piszesz ze zostaną ci tylko te które tobie się nie podobają. Wygląd to rzecz gustu każdemu się co innego podoba. Fakt jak jesteś mega brzydkim typem to możesz mieć większy problem. Ale jak masz normalna mordę to problemu ze znalezieniem dziewczyny która się tobą zainteresuje nie będzie. Ale oczywiście pewnie wymagania
  • Odpowiedz
@stasiu84: nie raz nie takie pasztety z mordą szczura wyrywają laski głównie dlatego że mają gadane podczas gdy przystojniejsi faceci mają gorzej jeśli nie są milionerami, nie mają prawka lub nie są dopakowani zawsze trzeba coś zaoferować jak nie kasa to chodzenie po barach jak jakiż żul. Laski wyczuwają gdy pewne rzeczy i prędzej pójdą do luzaka z mordą szczura czy nawet beciaka by naciągnąć go na dzieciaka. Feromony, przyciąganie,
  • Odpowiedz