Wpis z mikrobloga

Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125

Przyjechał Zontes, teraz tylko ogarnę to ubezpieczenie i będzie śmigać :). Nawet fajne toto, wygląda bardzo ładnie, na pewno będzie miał branie.
Na trzecią maszynę już poluję - chyba wezmę jakieś używane Kawasaki Z125. Może ktoś z was ma jakąś fajną 125?
#wynajmij125 #motocykle
iforgotmypass_ - Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125

Przyjechał Zontes,...

źródło: IMG_7815

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arno1d: juz ostatnio chlop sie wywalil xD Dzwoni do mnie ze moto lezy i on probuje wstac. Ja juz obsrany, mowie mu ze juz jade, bede za pol godziny. Potem znowu dzwoni, mowi ze moto nie odpala, biegi nie chca wchodzic, lusterko urwane, moto porysowane. To juz myslalem ze koniec wypozyczalni, moto skasowane. Na miejscu okazalo sie, ze gmol jest lekko zarysowany, lusterko wystarczylo dokrecic, moto nie odpalal, bo trzeba
  • Odpowiedz
Na trzecią maszynę już poluję

@iforgotmypass_:

Może dobrym pomysłem byłoby dorzucenie do stajni jakiegoś efektownego choppera i/lub enduro? Chopperów jest od z-------a, jakiś Keeway Superlight na przykład (z nowych), a z enduropodobnych np. Hyosung Karion 125?

Nie namawiam na siłę, podsuwam pomysł do rozważenia
  • Odpowiedz
@iforgotmypass_:

Jasne, Ty jesteś tutaj kierownikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rzuciłem tylko luźną sugestię, bo wydaje mi się, że widuję więcej osób na chopperach 125, niż na innych rodzajach motocykli. Ale może w twoim rejonie trendy są inne.

W każdym razie życzę tabunów klientów, zapisów na 10 lat do przodu, talonów "na motór" i komitetów kolejkowych :)
  • Odpowiedz