Aktywne Wpisy

tesknilam_ +825
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +244
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie będzie w stanie was zobaczyć. Jeżeli lubicie własne bezpieczeństwo warto ubierać oczojebne ciuchy - większość badań potwierdza, że daje to zauważalny wzrost bezpieczeństwa, szczególnie w miastach. No i warto mieć kask, no chyba że uważacie, że wartość waszego mózgu jest niższa niż cena kawałka plastiku.
Z fartem mirki i mirabelki i uważajcie na siebie niezależnie od środka transportu.
#rowery #drogi #samochody #bezpieczenstwo #kolarstwo #polskiedrogi
źródło: temp_file4781041986082317143
Pobierz@kasztan00: wyroki są anonimizowane ekspercie od siedmiu boleści. XDD Każdy wyrok i każda sprawa jest publiczna jeśli sąd jej nie wyłączy, twoja i tak już dawno lata w Lexie. XD
To widać w tym wątku jak na dłoni. I w
Mamy tutaj kolejny przykład perfekcyjnego wręcz samozaorania, aż iskry poszły.
Ja już go zostawiam, nie dał rady niestety i przegrał dyskusję. Co nie jest dziwne, bo ciężko wygrać wymyślając sobie jakieś interpretacje, które nie istnieją.
Szerokości dla wszystkich i pamiętajcie - skręcając musicie ustąpić pierwszeństwa rowerzyście już dojeżdżającemu do przejazdu rowerowego oraz, co oczywiste, jadącemu przez przejazd rowerowy! Uważajcie na to, bo w sądzie przegracie sprawę w takiej sytuacji!
@Krupier:
Kolejne potwierdzenie nieumiejętności rozumienia czytanego tekstu. Typ cytuje wyrok sądu, który w 100% potwierdza moje słowa i twierdzi coś wręcz przeciwnego, jednocześnie przyznając mi rację w dalszej części komentarza. Tak się zamotał, że sam już się pogubił w tym wszystkim.
Jak to skomentować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bzdura powtarzana w kółko nie stanie się prawdą. Brakuje istotnego elementu - jeśli samochód znajdzie się na przejeździe jako pierwszy, to ma pierwszeństwo przed rowerzystą. Zawsze i wszędzie.
Jest to oczywiste dla każdego, kto zadał sobie trudu przeczytania odpowiednich zapisów w upord. I zrozumienia - z tym jak widać na powyższym przykładzie, jest znacznie gorzej.