Wpis z mikrobloga

Planujemy pierwszy raz jechać z dziećmi pod namiot. Mamy śpiwory, materac dmuchany, lodówkę turystyczną. Planujemy zakup namiotu, krzeseł, stolika, lamp do namiotu. Co jeszcze jest potrzebne jako wyposażenie namiotu? Nie chodzi o jakieś zbędne bajery ale raczej must have. Maze być z Chin.

#camping
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szym3kSzym3k: zazwyczaj na kempingach sa stoly i lawki. ja bym bral tylko minimum na pierwszy raz. bo bedziesz mial cala piwnice gratow, jak wam sie nie spodoba. jedzcie niedaleko domu na jedna noc. i najlepiej znajdzcie taki z cala infrastruktura, w stylu wspolna kuchnia lazienki, woda. bo mozecie wtedy zabrac np swoj czajnik, sztucce. wez grila zeby sobie zrobic kolacje. rano ogarnijcie jak zrobic ciepla wode na herbate/kawe + kanapki
  • Odpowiedz
@Szym3kSzym3k Ja osobiście nigdy nic nie kupiłem, bo często niebezpieczne rzeczy bez atestów, jakieś samozapłony, małe przekroje kabli, odpadające elementy, niezgodność towaru z opisem. Poza domem, lepiej mieć mniej, a bardziej solidne wyposażenie. Pamiętaj, bezpieczeństwo i pozytywny humor to taki musi have na campingu, reszta to tylko dodatki, bez których się obejdziesz w mniejszym, lub większym stopniu.
  • Odpowiedz