FreeCAD & Solid Edge - porady CAD 3D - tworzenie wycinków | tutoriale CAD 3D dla każdego | PL
Poradnik, w którym przygotowałem rozwiązanie problemu dotyczącego wykonania wycinka o trójkątnym zarysie w programach FreeCAD oraz Solid Edge Community Edition. W tutorialu omawiam wiele narzędzi, które mogą przydać się nie tylko początkującym. Oprócz tego wspominam o wydarzeniu Games & Vintage Days na prośbę prowadzącego kanał RetroGralnia.
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
Poradnik, w którym przygotowałem rozwiązanie problemu dotyczącego wykonania wycinka o trójkątnym zarysie w programach FreeCAD oraz Solid Edge Community Edition. W tutorialu omawiam wiele narzędzi, które mogą przydać się nie tylko początkującym. Oprócz tego wspominam o wydarzeniu Games & Vintage Days na prośbę prowadzącego kanał RetroGralnia.
Zapraszam: (479) FreeCAD & Solid Edge - porady CAD 3D - tworzenie wycinków | tutoriale CAD 3D dla każdego | PL
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #freecad #solidedge #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #druk3d #technologia
źródło: v479m
Pobierz