Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +88
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
nieocenzurowany88 +371

https://lvbet.yakoshi.pl
Załóż konto, to nie będzie mnie tak bolało jak przepierdziele.
źródło: Screenshot from 2025-05-30 23-12-20
PobierzMiałem się bawić w Polymarket, ale jestem za granicą i nie chciało mi się już kombinować z walletami. Sprawdziłem kursy u buków i wyszło, że najkorzystniejsze są na #lvbet, więc puściłem tak o.
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Możesz sobie to przyrównać do przychodu. Niekiedy ludzie podają stawki przychodu - bo po prostu lepiej brzmią i bardziej skupiają się na jakiejś skali,