Dwie osoby z rodziny które głosowały na Mentzena przekonane do Trzaskowskiego. Niby tylko dwie ale czuje że zrobiłem wszystko co w mojej mocy #polityka #wybory #mentzen
@MM16: u mnie też dwie… plus setki wojenek na fb i X sprawdzając najpierw czy to bot czy nie bot. Może chociaż jakąś jedną osoba się przekonała… więcej zrobić się nie udało.
@Rower_de_Niro: nie, wszedł z baseballem, jednej osobie złamał oczodół, a drugiej nogi. Ale pojedzie na wózku zagłosować. Tak jak pan Karolek robił z kolegami. Pozdrawiam patoluba
@Rower_de_Niro: uwielbiam to że najbardziej dojebujecie się do „afery” która nawet z samym Trzaskowskim nie ma nic wspólnego xD Matrix, kibol kontra typ na którego nic nawet pegasusem nie można było znaleźć, więc się trzeba do randomow z KO dowalić XD
PS wolę Gajewska z kartoflami czy szmateckiego doprowadzającego dzieciaki do samobojstwa, jak już oceniamy przez kolegów
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
#polityka #wybory #mentzen
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rower_de_Niro: tak jak każdemu obiecuje worek skazanych pisowców
PS wolę Gajewska z kartoflami czy szmateckiego doprowadzającego dzieciaki do samobojstwa, jak już oceniamy przez kolegów
@Rower_de_Niro: Obiecał że nie za*ebie im mieszkania metodą na Nawrockiego.
źródło: IMG_3843
Pobierz@MM16: pies i kot xD