Aktywne Wpisy

kopek +8
Może mi ktos powiedzieć po co #rozowepaski robią sobie takie wielkie tylki? To jakaś oznaka atencji? Bo piękne to to nie jest. Doopa jak u konia i zazwyczaj zero p----i.

Uuroboros +150
Mój stary poparzył sobie rękę. NAPRAWDĘ, K---A, ULTRA POPARZYŁ. Potrzebuje przeszczepu, więc jako jego syn zgodziłem się oddać skórę. Lekarz powiedział, żebym przyszedł na operację, to mi wszczepi ekspander. K---a, nie wiedziałem, co to, ale poszedłem. K---a, ja się obudziłem, to miałem na plecach pod skórą taką, k---a, gumową kulę, a z niej przez dziurę w skórze wystawała gumowa linka, na której końcu jest taka czarna pompka jak w w tym aparacie
Przypominam, co doradca prezydenta Dudy mówił o wyborach innych kandydatów. Skończmy z tą partią raz na zawsze.
Idźcie na wybory! (。◕‿‿◕。)
#polityka #wybory
źródło: 1000010821
PobierzW grudniu 1980 roku w czasie festiwalu Solidarności w piśmie "Wspólne Rozmowy” wydawanym przez Socjalistyczny Związek Studentów Polskich Andrzej Zybertowicz przekonuje, że "PZPR nie jest organizacją z natury niereformowalną – jak chcą niektórzy". "Mamy też do czynienia z nową jakością – masy uzyskały swoją organizację. Nie pozwolą narzucić sobie bezkarnie polityki sprzecznej z ich odczuciami. Nie wolno jednak pokładać w nowych niezależnych związkach zawodowych zbyt wiele nadziei (…). Krajowi i