Wpis z mikrobloga

@ezoteryczny_hedonizm: o widze nie lubisz bolszewikow ktorzy chca obalac rząd. Dobrze sie składa, znajdziesz dużo materiałów sprzed dwóch lat, środowisk politycznych związanych z obecnym rządem z agresywnymi kampaniami nawołującymi do puczu i obalenia rządu. Mam nadzieję, że to na pewno otworzy ci oczy i w najbliższych wyborach zagłosujesz za jedynym słusznym wyborem – Karolem Narwockim. Tylko tak możemy ochronić wolność i demokrację.
  • Odpowiedz
@Rower_de_Niro: Nigdy nie zagłosuję na kogoś kto żydów stawia wyżej nad Osoby LGBT i twierdzi że nie będzie się zajmował Ich sprawami.

"Nie może społeczność LGBT oczekiwać ode mnie tego, że będę forsował, czy zajmował się ich sprawami" — podkreślał niedawno kandydat na prezydenta kraju z PiS Karol Nawrocki.

https://ipn.gov.pl/pl/aktualnosci/196779,Karol-Nawrocki-Nigdy-wiecej-Szoah.html

#bekazpodludzi #bekazpisu
  • Odpowiedz
@ezoteryczny_hedonizm: to ty taki mały antysemita jesteś, ja bym ostrożnie z tym tagiem #bekazpodludzi bo zaraz po wyborach trzaskowski (jeśli wygra) podpisze ustawę o mowie nienawiści czyt. cenzurze. Na moje oko możesz się już czuć nobilitowany do zajęcia miejsca w kolejce ludzi czekających na ogłoszenie wyroku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rower_de_Niro: To teraz gdy ochrona przed nienawiścią dotyczy żydów i ich młodszych braci chrześcijan albo Etiopów to nie ma cenzury? Cenzura zacznie się dopiero wtedy gdy dopiszemy Osoby LGBT?

https://wykop.pl/wpis/81711133/kolejne-znalezisko-na-glownej-w-temacie-zakazu-mow
@R187 +19
Kolejne znalezisko na głównej w temacie "zakazu mowy nienawiści" i znowu dziesiątki komentarzy, że jak Trzaskowski podpiszę tę ustawę to dopiero bedzie, bo nie będzie można pisać brzydko o uchodźcach czy czarnoskórych. Szkoda tylko, że ludzie którzy tak komentują nie wiedzą, że w tym zakresie to prawo obowiązuje
ezoterycznyhedonizm - @Rowerde_Niro: To teraz gdy ochrona przed nienawiścią dotyczy ż...

źródło: 014281e7101efd3ed03b64b621ae65351e57e05ed49f3b3ae054e71afaeecfb8

Pobierz
  • Odpowiedz