@raul7788: ale co się o------o z wyborcami Hołowni, wg. tej prognozy 18.4% deklaruje brak udziału. Podobnie Zandberg (19.4), ale tutaj jeszcze można było się spodziewać.
@plusbear: nie. Pisałem może kilka razy, lekki + dla Rafała w "niezdecydowanych". Druga rzecz oni mogą w ogóle nie pójść. Z niezdecydowanymi jest 48,9 do 47,6.
@kacperoo29: dla mnie racjonalne przepływy, nie wydumane jak wymyśla sobie pod teze OGB. Trzeba też spojrzeć kto w I turze głosował na Szymka. Razemki to raczej bez żadnej oficjalnej deklaracji, politycy od nich też raczej nie mobilizują.
@kacperoo29: człowieku wyskoczyła mi Krytyka Polityczna, oni tam są chyba gorsi niż brauniarze. To ludzie którzy chcą być w elicie rewolucjonistów ale rewolucji nie chcą robić. Ma ich być mało i być jak najbardziej uciśnieni. Najszczęśliwsi czuli by się pod butem hardkorowych faszystow bo mogli by działać na 100%
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
@plusbear: nie. Pisałem może kilka razy, lekki + dla Rafała w "niezdecydowanych". Druga rzecz oni mogą w ogóle nie pójść.
Z niezdecydowanymi jest 48,9 do 47,6.
Trzeba też spojrzeć kto w I turze głosował na Szymka.
Razemki to raczej bez żadnej oficjalnej deklaracji, politycy od nich też raczej nie mobilizują.
Nie na tym etapie
Można trochę podejrzeć jak się zmieniają wyniki i niezdecydowani w tym samym czasie
@plusbear dokładnie jak masz wyżej, sprawdzasz jak procentowo przepływ się zmienia.