@OlgierdanoTivi: no to to wiedzielismy juz wczesniej od Ciebie. Problem polega na tym, ze jak lina wokol szyi sie zapetla to oni realnie sie w cudzyslowie przyznaja jakie stosunki mieli do ksiamisia. Ja po prostu jako wydaje mi sie normalny czlowiek za kazdym razem dziwie sie ruchom tego mastermainda. Mysle, ze caryca bardzo zaluje tego, ze wtedy ceło nie zostawila.
@agent_bozy: i to będzie dla sądu ważna okoliczność do wymierzenia surowej kary - nie ma wątpliwości że traktowali go jak zwierzę, nie jak człowieka tylko jak jakiś gorszy gatunek i był dla nich tylko źródłem dużych pieniędzy
@OlgierdanoTivi: jakie paragony, te z ciastkami, wódką i sportowymi ciuchami rozmiar L, akurat wódeczka i ciasteczka dla cukrzyka, samo zdrowie. A może jako pomoc wielkie SPRZĄTANIE BELWEDERU jak Jaworowiczowa stała na progu i wstyd było pokazać zgnite żarcie i roje much, a po programie hulaj dusza, niech dalej wszystko gnije. Piękny meltdown, niech spiczasty im coś wrzuci
@OlgierdanoTivi: skuciaty pewnie pytał czy dziennikarz musi być taki uszczypliwy a p---------a sepleniuszki i tak nikt nie zrozumie więc nie wiem po co się produkuje xD
#pracbaza #polska #praca #zalesie Moja rodzicielka wiedząc, że szukam pracy postanowiła dać mi świetną radę. W zeszłym tygodniu: Idź do policji! Mówię: nie, nie nadaję się na to. Wiem to. Ojciec w tle: TO DO CZEGO SIĘ NADAJESZ.
Mysle, ze caryca bardzo zaluje tego, ze wtedy ceło nie zostawila.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 9
Pobierz