Aktywne Wpisy

zomowiec +427
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +370
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
przecieram oczy ze zdumienia, że ktoś głosując na Mentzena w ogóle rozważa głosowanie na PiS.
zapomnieliście że to partia która cofnęła planowane wyrównanie wieku emerytalnego, wprowadziła rozdawnictwo w postaci 500+, 13tki i 14tki dla emerytów, wywaliła ceny mieszkań w kosmos, wystrzeliła z inflacja 50% i na dodatek dawała nam co kilka dni nową aferę z kradzieżą publicznych pieniedzy.
Zapomnieliście już o panu Obajtku?
Nie wspomninajac już o sprzedaży wiz nielegalnym imigrantom.
Wygrana trzaskowskiego nie oznacza monopolu władzy, bo PO jej nie ma, za to tkwi w koalicji z partiami, które skutecznie ograniczają im chociażby spółkowanie z deweloperami.
z nawrockim jako prezydentem możecie być pewni że w następnych parlamentarnych wracamy do pełni władzy PiSu. #polityka
@Shagal: "My nie zeszczaliśmy się w spodnie, to spodnie stanęły na drodze strużce moczu. To jest różnica."
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Duzo łatwiej jest obalić PO niż PiS, tylko ostatni debil tepak tego nie rozumie, no ale czego oczekiwać od bordo
Wyzywaliście wyborców Mentzena od gimbazy, ruskich propagandystów itd i teraz płaczecie, że nie chcą głosować na trzaskowskiegoxDDD
Kaczyński mówił o konfie dokładnie to samo wprost i Ci nie to nie przeszkadza? "Konfederacja jest delikatnie mówiąc prorosyjska", "pomysły dzieciaków", itd. Teraz Twoja kolej, dawaj fikołka.