Wpis z mikrobloga

#gls #kurier Jest szansa, że paczka przyjdzie dzisiaj? Wysłana została wczoraj, dzisiaj o 5:36 była w Skawinie, miasto docelowe to Kraków. Pytam bo w mailu od gls zaraz po wysłaniu dostałem informacje, że planowany termin dostawy to 02.06, jednak bardzo zależy mi żeby była dzisiaj #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Catmmando: Właśnie zdziwił mnie tylko ten planowany termin dostawy na poniedziałek bo zawsze się spotykałem z tym, że paczki były na drugi dzień i tak był też podawany termin dostawy, ale pierwszy raz korzystam z GLS więc nie wiem
  • Odpowiedz
@nerfipro174: GLS dostarcza min. do paczkomatów Orlen (tak, wiem panie Brzoska, nie paczkomatów, tylko automatów paczkowych czy jak to teraz się nazywa), i z doświadczenia wiem że robi to w ten sam dzień, jeżeli paczka rano pojawi się w Skawinie. Jest szansa.
  • Odpowiedz
@nerfipro174: nie martw się, zawsze z "w doręczeniu" może zmienić się na "w magazynowaniu" jak kurier nie wyrobi się z paczkami albo zrobi se przerwę obiadową i klepnie "odbiorca nieobecny w domu" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nerfipro174: powinna dojść,
nie wiem jak jest w GLS, ale pewnie jak wszędzie i uzyskasz numer do kuriera na stronie / na infolinii i będziesz miał pewność czy dzisiaj dostarczy.
  • Odpowiedz