Wpis z mikrobloga

@Krisztiano_Ronaldo: To jeszcze nic. Teraz sobie pomyśl, że na przykład ludzie którzy siedzą po 8 godzin i patrzą jak ktoś inny gra potrafią na przykład nazywać wykopków przegrywami bez życia dla tego, że ktoś często się tutaj udziela XD
  • Odpowiedz
no tak, ja spędzam na wykopie 20min łącznie na dobe to jestem przegrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°) na wiecej i tak nie mam ochoty ani czasu.

@Krisztiano_Ronaldo: Nie no, wiadomo. Wszyscy tutaj jesteśmy przegrywami, szczególnie jeśli ktoś napisze coś co nie zgadza się z daną narracją jedyną słuszną niekoniecznie ludologów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo: taki właśnie obraz tych pomyleńców z czatu wąsacza. Pojęcia o grach nie mają bo nie grają. Łykają więc wszystkie jego bzdury bo nie mają jakiegokolwiek porównania. czasem zagrają w coś z insta gaming za 10 zł jak ciocia przyjdzie i sypnie groszem.
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo @Kuntakinte666 abstrahując od gier to wbiłem wczoraj na chwilę na jego streama, ale aż mnie wykręciło słuchania bredni o GUSie, polityce i bezrobociu tylko żeby na końcu powiedzieć "nie wiem ja mam to w dupie zarabiam dużo i siedzę tam gdzie są niskie podatki wy przegrywy HAhahahahHAHAHHA (kultowy wymuszony śmiech)" a czat przyklaskał mrocznemu panu ścianą iks de
  • Odpowiedz