#kiszak jako strimer to wiadomo, ale k---a kto siedzi 8h i oglada jak ktos inny gra i wyzywa mu matke. To kiedy oni grają? ( ͡°͜ʖ͡°) podchwytliwe pytanie
@Krisztiano_Ronaldo: To jeszcze nic. Teraz sobie pomyśl, że na przykład ludzie którzy siedzą po 8 godzin i patrzą jak ktoś inny gra potrafią na przykład nazywać wykopków przegrywami bez życia dla tego, że ktoś często się tutaj udziela XD
no tak, ja spędzam na wykopie 20min łącznie na dobe to jestem przegrywem ( ͡°͜ʖ͡°) na wiecej i tak nie mam ochoty ani czasu.
@Krisztiano_Ronaldo: Nie no, wiadomo. Wszyscy tutaj jesteśmy przegrywami, szczególnie jeśli ktoś napisze coś co nie zgadza się z daną narracją jedyną słuszną niekoniecznie ludologów ( ͡°͜ʖ͡°)
@Krisztiano_Ronaldo: taki właśnie obraz tych pomyleńców z czatu wąsacza. Pojęcia o grach nie mają bo nie grają. Łykają więc wszystkie jego bzdury bo nie mają jakiegokolwiek porównania. czasem zagrają w coś z insta gaming za 10 zł jak ciocia przyjdzie i sypnie groszem.
@Krisztiano_Ronaldo @Kuntakinte666 abstrahując od gier to wbiłem wczoraj na chwilę na jego streama, ale aż mnie wykręciło słuchania bredni o GUSie, polityce i bezrobociu tylko żeby na końcu powiedzieć "nie wiem ja mam to w dupie zarabiam dużo i siedzę tam gdzie są niskie podatki wy przegrywy HAhahahahHAHAHHA (kultowy wymuszony śmiech)" a czat przyklaskał mrocznemu panu ścianą iks de
F-85 zestrzelony w Iranie. Na zwykłych zdjęciach tego nie widać, dopiero porównanie z sylwetkami ludzi oddaje prawdziwy rozmiar tego samolotu... #iran #izrael
źródło: IMG_0020
Pobierz@Krisztiano_Ronaldo: Nie no, wiadomo. Wszyscy tutaj jesteśmy przegrywami, szczególnie jeśli ktoś napisze coś co nie zgadza się z daną narracją jedyną słuszną niekoniecznie ludologów ( ͡° ͜ʖ ͡°)