Aktywne Wpisy

wicherq +91

I co, taka juleczka pójdzie na jakieś gównostudia pokroju ekonomii albo zarządzania. Całe studia skakanie po knadze mokambe, gry i zabawy, później pójdzie do korpo do hr bo najczęściej tam idą po takich studiach i co? No i później taka juleczka decyduje czy ktoś po konkretnych studiach typu informatyka albo elektrotechnika ma dostać pracę xDD No to są jaja jak c--j xD
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #

źródło: 5a5e5d64a49941241fafd2e77b45a8252e2c9e34d47d6690af1858440aceb379
Pobierz
Z jednej strony mają do wyboru faceta, którego największym skandalem jest to, że nazwał się dupiarzem i ośmielił się nauczyć francuskiego.
Z drugiej – patusa, który chwali się udziałem w kibolskich ustawkach, bierze snusa na wizji i przejmuje mieszkanie od starszej osoby, wykorzystując lukę prawną.
To normalne, że ludzie mają dylemat.
#wybory #polityka
@PogromcaPatusow: walka z dezinformacją to nie cenzura
Można przerobić twój wpis w drugą stronę:
Ja nie dziwię się ze ludzie mają dylemat
Z jednej strony człowiek nie bojący się stanąć do walki o swoje przekonania, z drugiej klamca, lawirant, zwolennik cenzury i ekozamordyzmu
XD
Po co się silicie na tak tępa propagandę, tzn wiem że zwolennikom po nic więcej do szczęścia nie potrzeba ale nikogo więcej takimi tekstami nie przekonacie.
Jeśli wyrażę przyziemny pogląd z lekkim szlifem konserwatywnym i zostanę o---------y przez lewą stronę, że jestem średniowiecznym głabem... to z przekory zacznę wierzyć w jeszcze bardziej skrajne poglądy.
- wstąpienie Ukrainy do NATO
- cenzura wolności słowa
- wracający jak bumerang problem z Ukraińskim rolnictwem
- dalsze wpuszczanie ciapatych, bo przecież trzeba ich gdzieś
@PogromcaPatusow: tylko że ta ustawa już obowiązuje od lat. Przewinieniem Trzaskowskiego w tym temacie było to, że nie umiał tego przekazać i odciąć się od skrajnych sytuacji zza granicy. Bardzo słabo pociągnął ten temat, ale nie zmienia to faktu że żadnej nowej ustawy nie ma i nie będzie.
Komentarz usunięty przez autora