Aktywne Wpisy

Dziś na potańcówkach każdy opowiadał że był na wakacjach w chinach w kenii w singapurze fajnie ja byłam k---a w kłodzku

agaaa_ +26
#slubodpierwszegowejrzenia dlaczego pani burmistrz nie odmienia nazwisk?
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
ale fakt okoliczności w tym kraju nie zachęcają, pomijając to, że niektórzy są niechętni, to tym chętnym wcale nie ułatwiają
sprawa choćby spraw zawodowych, jak
To jest niepojęte dla mnie
Równie dobrze mógłbym wejść do sklepu i kazać kobietom wyjść bo mi to nie opowiada xD
@mentari: Człowieku, lecz się na głowę. To normalna sytuacja w szpitalu i tak, trzeba ufać obcym osobom, inaczej się nie da. Nie możesz być przy dziecku 24h/dobę, bo trzeba coś zjeść (stołówki są często poza
@profaza: Taka ciekawostka, na oddziałach jest znacznie więcej ojców niż kiedyś i aktualnie spotykam się z tym, że to praktycznie 50/50 i nie są na weekend, a na stałe. Akurat mi to nie na rękę, bo lepiej dogaduję się z kobietami, ale widać postęp w tej dziedzinie.
@kupkesobieciagne: nie przesadzaj z uogólnieniami w drugą stronę. Błędem jest założenie, że kobiety są empatyczne czy romantyczne, jednak jest zdecydowanie prawdziwym, że są kobiety empatyczne i kobiety romantyczne ( tak samo jak kobiety z dowolnymy innymi złymi cechami, czy mężczyźni ze złymi cechami) . Redukujemy
@Ilirian Nie muszę niczego czytać, znam kilka takich sytuacji z pierwszej ręki. Mało czym kobiety tak gardzą jak facetem który pokazuje słabość.
Byłem wiele razy w szpitalach i z synem i z córką. A na szybkiej pomocy to już nie zliczę. I nigdy żadna matka złego słowa nie powiedziała (a to chodzenie do ordynatora to brzmi jak jawna konfabulacja, no ale facet jest wytłumaczony jak przynajmniej jedna wariatka tak zrobiła - ale z wyjątku robić regułę to już ku.estwo). Te szpitale to po 2005 do 2020 roku...
Kobiety od dzieciństwa uczone są ostrożności: żeby nie chodzić same po zmroku, żeby nie ufać nieznajomym, żeby zawsze informować bliskich, gdzie są. To nie paranoja, tylko efekt rzeczywistości, w której żyją. I teraz - w stresie, zmęczeniu i emocjonalnym napięciu związanym
Panie Januszu, to gdzie indziej się wpisuje
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@profaza: I bardzo dobrze myślisz, pozdrawiam i łap plusika.