Aktywne Wpisy
Mauupa +83
Po przygodach związanych z początkiem #bikepacking w Gruzji i wymianą całego koła na starcie myślałem, że już większych „przygód” nie będzie… no i tu się myliłem. Ostrzegali mnie przed przyjazdem tutaj przed agresywnymi psami czy pijanymi kierowcami, ale nie nikt nie mówił o pułapkach na gravelowców w postaci takich kratek. Żyje, jakoś.
#rower
#rower

źródło: IMG_7474
Pobierz
karitto +487
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z

źródło: Stanford
Pobierz
To plucie w twarz milionom Polaków, którzy całe życie funkcjonują zgodnie z prawem, chcą się kształcić, zdobywać majątek ciężką pracą.
PIS pokazuje, że nie nie warto się starać, uczciwie funkcjonować, pozwolić innym obok żyć w spokoju i w zgodzie. Lepiej być życiową mendą i patrzeć jak wykorzystać kogoś innego, przykrywając to wszystko pelerynką katolicyzmu. To straszne, po prostu straszne. (╯︵╰,)
#wybory #polityka
Do tego jest strasznie naiwny i usłużny, bo trzeba "im" zaufać, bo będzie dobrze, jakoś to będzie.
@Nemayu: Czy przypadkiem Trump nie poparł Nawrockiego? Ten Trump, za którym na inauguracji stało kilku najbogatszych ludzi na świecie, którzy kontrolują media i praktycznie cały internet xD
ile razy jeszcze trzeba wspomnieć że Rafał był już przez ostatnie lata tak dokładnie prześwietlany że jakby coś miało na niego wyjść to już by wyszło? stąd ta twoja magiczna cisza wokół xD
Trzaskowski
- finansowanie ostatniego sp@Lenia bez porządnego rozprawienia się z nim;
- klimatyzm, wścieklizna c02 i żarcie robali https://www.facebook.com/watch/?v=641599635197523
- utopienie /opóźnianie cpk/ atomówki bo jest w berlinie i
@pojepauysiestyki: Tak, tak wszystko kontrolują służby i im podobni. Wszystkie te dziesiątki jak nie setki osób w absolutnej ciszy i współpracy cisną jedną narracje w absolutnie całym internecie. Rozumiem kolega ma jakieś super tajne źródło informacji tak? Kolegę w ABW?
@SzaryKoniecPrzyprawy: Sądząc po sposobie pisania i argumentacji to informacje powinno się
@thekes: To pokazuję że PO i inne partię, mają dużą część populacji gdzieś.
Tą część społeczeństwa ma tylko jednego obrońcę i alternatywę i jest nią
Te wybory pokazały jak połowę społeczeństwa można totalnie ogłupić i wmówić im, że nie ma już zielonego ładu, ustawa o mowie nienawiści na wzór zachodniej Europy wcale nie będzie narzędziem represji obywateli, plucie na polskich żołnierzy i wyśmiewanie muru na granicy, to oznaka patriotyzmu i dbania o bezpieczeństwo xD
Fakty są takie, że Duda żadnej ważnej dla kraju ustawy nie zawetował - ani o CPK, ani o atomie, ani o obronności.
@pojepauysiestyki: tłumacz z zawodu, potem europoseł i prezydent Warszawy.
W przeciwieństwie do ćpuna Nawrockiego, który najpierw był gangusem o c-------h osiągnięciach, a potem za dobre possanie dostał etacik w IPN