Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +41
Cześć, toniemy.
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja

źródło: chinks
Pobierz
Mega_Smieszek +240

źródło: temp_file6975514216753595442
Pobierz
Każdy kto żył w Polsce w latach 1998-2010 raczej nie kojarzy kiboli i ustawek jako męskie danie sobie w mordę, tylko realne zagrożenie. Wiele razy mieszkając w Krakowie bałem się iść na jakieś osiedle bo nie wiedziałem czy mieszkają tam troglodyci z Wisły czy Cracovii. Wiele razy trzeba było uciekać bo obca drużyna robiła "wjazd" na osiedle, a ty jedynie co chciałeś zrobić to pograć sobie w spokoju w piłkę czy kosza. Nie wiem jak dzisiaj polityk może mówić ludziom, że ustawki to "hehe sport". To jest naplucie w mordę służbie zdrowia, policji i normalnym obywatelom, którzy zwyczajnie w Świecie bali się tych s---------w
Jeżeli prezydentem zostanie typ z przeszłością kryminalną to ja nie widzę nadziei w tym narodzie. Tutaj już nie chodzi o 'PIS, PO - jedno zło" tylko jakieś standardy bycia człowiekiem
pozdrawiam i wybierzcie mądrze
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
zrób miras jutro o tym wpis, to ważne aby pokazać niezdecydowanym czym są kibole
@dzony77: myślałem, że tylko u mnie w mieście taka tradycja. Raz wpadło 40 w kominiarkach na boisko szkolne i walili pałami każdego. Wtedy miałem z 13 lat. Do tej pory plery bolą
źródło: 1000020705
PobierzTo bardzo niebezpieczne jak widać po pierwszej turze...
Ogólnie PiS przegiął pałę
Naprawdę już k---a Błaszczak czy Morawiecki i OK paskudne kreatury ale